Pancake

Tröttgnäll och guldglitter

Publicerad 2007-11-30 07:58:58 i Naglar

Har sovit riktigt illa i natt. Blä.
Kunde inte somna igår, helt olidligt. Darling snarka på medans jag låg och vred mig. Ja men inte nog med det, då vakna man kl 5 på morgonen då! Men hej va kul. Låg och vänta på bättre tider en timme sen gav jag upp. På med Nyhetsmorgon och på med kaffebryggaren. Klart. Suck.
Måste köpa ny bäddmadrass, den e knölig och ojämn och man känner lixom fjädrarna. Sen måste vi nog ta och skruva i alla skruvar i sängbrallan för så fort man rör sig så gnisslar hela sängen.
Inte nog med det, jag är ju ibland lite handi, så när jag ska vända mig så gör det ont i höften, så jag måste typ nästan sätta mig upp för att vända mig, och då vaknar jag ju.
Sorry för gnäll, men kl e 07.41 och jag har varit vaken ett par timmar redan.

Idag e d en fullbokad dag på jobbet, kul kul.

Igår blev det bla Guldnaglar på Karin
image166

Gårdagens halsband:
image167

Jaha, det va det. Jag ska väl ta ett morgonbad och göra mig i ordning då.
Puss å hej.

Jag e inte On direkt

Publicerad 2007-11-28 21:25:51 i Allmänt

Den här dagen har varit helt off. Jag har varit helt off.
Kan ha att göra med att jag drömde en mardröm i natt. Vakna helt deppig. Drömde bla att Darling ljugit för mig och varit otrogen med en bingoplayer (av alla människor). Jag blev så himla ledsen och den känslan har jag inte blivit av med än.
Hatar den här känslan att bli förd bakom ryggen, och att den personen man älskar mest ljuger för en. Det är det värsta som finns. Det behöver ju inte va just otrohet det handlar om.

Hadde det här varit en sk Modeblogg med massa dagens Outfits, så hade den idag sett ut såhär:
Dagens Outfit:
image165
Svart Nattlinne
Svart stickad noppig luvtröja
Sexigt röda typ mysbrallor
Vita adidasjympadojor (inte att rekomendera i snö, höll på att halka 100 ggr)

Och nej, jag går inte direkt ut såhär, mer än att jag va till affären ikväll. Det är min liggahemmaisoffanochvaoff outfit.

Puss å hej

I dag...

Publicerad 2007-11-27 22:20:40 i Naglar

...fyller min svärmor år. Kalas på lördag, ska bli kul. Ser fram mot massa glögg och trevligheter!

...har världens bästa kompis tagit körkort!

...har jag gjort silverglittriga naglar på en kund. Hon blev nöjd.
image164

Då tar vi en dagens

Publicerad 2007-11-27 00:33:17 i Allmänt

Dagens Aktivitet:
image161
Badminton med M. det va kul, och det flöt på bättre än sist vi spela.
Övning ger färdighet :-)

Dagens middag:
image163
M lagade kyckling med couscous, det var jättegott. Va bra hungrig efter badmintonen!

Dagens sämsta:
Har just betalat alla räkningar. Hej då pengarna! Ångest.

Dagens bästa:
Sovmorgon!

Me like

Publicerad 2007-11-26 14:47:03 i Allmänt

Lia Boysen är helt klart en av dom bästa skådisarna i sverige. Och en av dom snyggaste.

image160

Hej det här är en matblogg

Publicerad 2007-11-25 23:23:59 i Allmänt

Innan jag släpper det här med hur B Predikanten var, så måste jag bara säga igen, Vad är det frågan om? Hur dåligt filmat kan det va? Såg ju då den sist delen i fredags, och blev lika förvånad över hur ILLA det var.
Jag vill ju såklart maila den ljusansvarige och fråga: Hur tänkte du egentligen? Vad var vitsen med att ha världens sämsta ljussättning? 
Ja ja, nu släpper jag det. 

Mat var det ja.
Här är min mathelg:
Lördag blev det en romantisk och mysig middag med Darling. Jag skulle helst villja äta middag med han varje dag, men man jobbar ju som man gör dårå. Suck.
Lövbiff med potatismos och stekt lök och stekta champingioner. Asgott. det är en av mina favvomaträtter! Tricket är att ha massa svartpeppar i moset.
image156
Eftersom att det var lördag så blev det lite lördagsgodis:-)
image157
Söndag blev det Pizzalunch. Eftersom man bantar i veckorna så e det ju helt ok att äta pizza när det e helg. Men bantartricket är att äta en halv pizza med massa sallad.
image158
Kan tipsa om att äta en pizza med drag i, som typ Azteka och ha avokado till. Supergott! Det ska bli mitt nya, halv pizza med salld.
Söndagsmiddagen blev utbytt till Ost och Kex. Asgott. Borde man äta varje söndag!
image159

Nu e jag mätt å belåten å ska mysa i soffan med Darling.
Herrå

Pinsamt dåligt svt!

Publicerad 2007-11-22 10:59:08 i Allmänt

För lite mer än två år sen så fick man Camilla Läckbergs Isprinsessan när man köpte Damernas Värld. Jag låg i en solstol på Ornö och bara älskade den boken! Läckberg blev snabbt en favorit, har sedan dess läst dom senare böckerna av henne. Jag tom mailade henne efter Isprinsessan och sa typ Grattis till en superbra bokdebut!
 
 Nu har svt visat både Isprinsessan och Predikanten. Jag hade väl inga större förhoppningar om att det skulle va sådär jättebra egenligen, man har ju vissa fördommar mot svt...
Såg bara en liten snabbis av Isprinsessan och la ner på en gång, det va såååå uselt! Det va riktigt dåligt!
Sen nu när Predikanten skulle visas så hade jag läst på Läckbergs blogg att predikanten skulle va producerad av någon annan och att den skulle va lite annorlunda än Isprinsessan, så jag tänkte att ja varför inte, jag ska nog kolla, det kanske e bättre? Oh god.
Alltså jag förstår inte??? Jag är verkligen ingen finsmakare när det gäller film, men snälla, vem ansvarade för ljussättningen av det här spektaklet??  Det va så otroligt B och riktigt pinsamt dåligt. Som att det var nån praktikant som filmat och fixat ljuset? Det tog typ 3 minuter då tröttnade jag och bytte kanal. Men sen kom Darling och kröp ner i sängen så jag bytte tillbaka så kollade vi tillsammans. Hans kommentar efter 5 min va:
-Men, va konstigt det är filmat, det känns som en typ, amatör dokumentär?
Och sen fattar inte jag, alltså det är ju rätt så bra skådisar, och hur kan dom va så dåliga rent ut sagt? Det är bara riktigt riktigt pinsamt!
Trist för Camilla, hon har skrivit asbra böcker och hon verkar va en grym tjej. Men hon borde ha sålt sitt manus till TV4 ist.

Angelina- psykopat?

Publicerad 2007-11-21 21:47:55 i Allmänt

Igår när jag kommit upp ur badet va jag sååå trött så det va ju bara att gå och lägga sig. Somna typ halv elva, och det är rätt tidigt för att va mig. Vaknade av mig själv i morse vid åtta iden och kände mig riktigt utvilad, och det är heller inte så vanligt. Sen softa jag ett par timmar i soffan till Hem till gården och Glamour innan jag drog iväg till jobbet. Sånna förmiddagar gillar jag!
 
I dag tjänade jag 168:-, bara sådär! Frisören där jag jobbar sålde ut massa produkter för 99:- Snacka om att jag blev glad när jag hittade mina produkter som jag använder! Köpte två balsam och ett schampo! Lika bra ju. kostar ju annars 155:- st. Jag kommer ju inte behöva köpa nytt förrän till våren typ. Eller iaf inte förrän februari.

En av mina kunder idag pluggar till nån typ forskare bla bla bla och har just haft en föreläsning om fertilitet bla bla nåt. Och ok, jag har väl känt mig lite halvstressad över det här med barn, inte för att jag vill ha barn just nu, men jag e ju inte 20 längre, och när man räknar på det och när man som jag vill ha en massa barn så kan man ju få lite panik hur man ska hinna. Hur som helst satt vi och pratade massa om det och hon berätta massa intresanta saker. Och shit. Nu e jag stressad! Och så får man ju panik över hur man levt och hur man skitit i sin hälsa. Men hon sa att upp till 35 e d lugnt att vänta, men sen börjar det ticka på. Men det är mycket med det där tydligen.

Påväg hem så slank jag in på pressbyån och köpte Pause. När jag lägger fram tidningen på disken säger tjejen i kassan:
-Hon e het!
-Förlåt?
-Hon e het, så jäkla snygg på den där bilden!
-Eh ja, jo jo...
Sen hade vi en halvlång disskusion om hur snygg Angelina var i verkligheten utan att va retuscherad.
image155
När jag kom hem och berättade för Darling att jag hade haft en diskussion om det här sa han:
-Hon e inte het!! Hon e psykopat!!! Har jag hört....
Hahahaha han e så kul. Då har han läst nån skvallertidning som legat i badrummet typ och där stod det nåt om det, att nån hade sagt att hon va psykopat typ bla bla. Och då är det så i Darlings värld.

Diamanter är en flickas bästa vän...

Publicerad 2007-11-20 20:12:25 i Naglar

Va lite crazy i helgen och målade naglarna. Det händer inte så ofta nuförtiden, det blir ju bara förstört på jobbet när man håller på med vätskor å sånt. Sen finns det ju så mycket kul man kan göra med gelén, ha glitter å bygga in dekorationer å sånt. Men som sagt, nu e dom gröna. Å idag satte jag på lite diamanter oxå :-) Mer bling åt folket!
Det här med att ha lackade naglar, det är verkligen min grej. Det känns som jag.
image154


Efter jobbet idag blev det Badminton med Buggis och G. Det va himla kul.
Buggis å G: Tack för en god match. Vi får boka in en ny tid, så ska jag och Darling spela brallorna av er ;-)

Nu blir det ett bad och nya Amelia. Puss å hej.

SPA

Publicerad 2007-11-20 09:44:50 i Allmänt

Igår var det spa som gällde.
Jag och Fidoli hade en heldag på Sturebadet Haga. Vi kom dit vid halv två och böt om till bikini och svepte in oss i en morgonrock. Sen gick vi ut till poolen där dom spelade soft musik ocg slog oss ner i ett par sköna stolar.
image153
Vi beställde in en varsin hälsotallrik bestående av bla kalkon och fetaost, den var riktigt god! Drack sen lite kaffe och softa. När det va dax för Fidolis behandling så passa jag på att simma och basta. Gu va skönt det är att basta! (Tur att jag och Darling bestämt att vi ska ha bastu i vårat framtida radhus!) Sen var det min tur att få behandling.

Fuktighetskur  50 min

Bodyscrub med kamomill. Lugnande och fuktighetsbevarande aloegel-inpackning med lavendel. Ingår även nack-, hårbotten- och fotmassage.
Det var så ljuvligt skönt! Det var nog mitt bästa SPAbesök ever tror jag när jag tänker efter...
Sen tog vi en liten promenad hem och där var Darling och förberde middag till oss. Mycket trevligt.

Idag är det badminton som gäller.





Grannen har fest och jag äter rester

Publicerad 2007-11-17 21:37:27 i Allmänt

Då var det lördag. Å ingen bio blev det ju som sagt. Nä, hem å dammsuga och äta rester. Fast iofs, rester på Tacos e ju inte så dumt. Man fixar till lite, så vipps har man en god pastarätt , med en tuch av tacos.
image145

Idag har jag jobbat lite på salongen, det va himla trevligt. Blev bla fransk manikyr med lite bling:
image146

Nu sitter jag här i soffan å kollar på nån film med Jake Gyllenhaal. Alltså han e så söt så man dör. Mitt hjärta verkligen smälter. Han e mitt nya favvo.
Eftersom att det blev en massa gott igår sä är paprika kvällens TVsnacks
image147

Tjabatjenahallå

Publicerad 2007-11-17 00:36:59 i Allmänt

I morse när jag begav mig hemmifrån så hade jag riktigt ont i benen. Seriöst, hade svårt att gå typ. Sen var det som att allt mellan mitten av låren upp till naveln krampade. Grattis, då har man mens igen. Alltså why ska det göra så ont, och why ska man va handi? Det är ju sjukt att det ska värka i benen av mensvärk! Fy fan tack tack som vi skulle ha sagt i Thailand!

Slog till på stort idag och shoppade en tröja och ett par örhängen. Shoppa e kul.
image144
På tal om shopping... Förra lördagen såg jag ett så sjukt snygga par skor i Centrum! Jag blev helt stum när jag såg dom i skylten, dom va såååå snygga!! Då hade jag inte tid att gå in och kika närmare på dom. Sen dess har jag gått och tänkt på dom varje dag, så idag gick jag in och kolla närmare, och shit bananas, dom kostade bara 399!!! Jag trode typ dom skulle kosta runt tusenlappen! Jag bara måste ju köpa dom nu! Men jag ska nog gå och suga på karamellen ett tag till innan jag slår till...

Annars har fredagskvällen bestått av lite Idol, Tacos, Mys, Choklad, Criminal Minds och Film.
 
Planen i morgon är att jobba på salongen och sen, ja sen efter det vet jag inte, för tydligen blev man dissad av sitt lördagssällskap. Det är tydligen viktigare att "eventuellt" träffa sitt ragg man e besatt av än att gå på bio som man bestämde för två veckor sen. Suck och mutter. Nån måtta får det ju va, banne mig.

Naglar som glittrar

Publicerad 2007-11-15 14:03:22 i Naglar

Längesen jag slängde in lite nagelbilder.
Här är Golftjejens som jag gjorde i förrgår:
image143 

Jag är en ballong

Publicerad 2007-11-15 14:00:07 i Allmänt

Så här blev den lila fluffhalsduken:
image142
Den är sååå mysig och varm! Me like.

idag känner jag mig som en ballong som nån stuckit hål på. Känns som att luften har gått ur en lixom. Suck. Bara tom. Blä.

Det här är kärlek

Publicerad 2007-11-12 21:05:58 i Allmänt

I ett förhållande måste man ge och ta. Här har jag gett. Inte så att jag gett Darling själva "halsduken", nä den e från Ponturius, men jag satte upp den på väggen.
image141

Det kan ju inte bara vara så att det är mina saker som sitter på väggarna. Men jag är inte helt förtjust i att ha sporttrams på väggarna. Men men, ge och ta, ge och ta...

MMmmmaaaat

Publicerad 2007-11-12 19:05:08 i Allmänt

Har just avnjutit en supergod middag bestående av Spagetti, chilitonfisk groddar och broccoli. Sååå gott, Men iofs är ju nästan allt gott när man e hungrig, och hungrig var jag efter att ha spelat Badminton med ME. Har sagt det förut, men jag säger det igen; Badminton e så jävla kul!

Nu ska jag brygga mig lite gott kaffe, puss och hej.

Spökfest

Publicerad 2007-11-11 14:26:31 i Allmänt

Igår va det Spökkalas i Knivsta. Det va C som fyllde 10 år. Det va jätte trevligt. Det bjöds på Drakdregel med Trollhår och möhliga myrägg. Det svaldes ner med Darkblod:
image136
Till Kaffet fick man avhuggna fingrar:
image137
Det här e min Darling:
image138

Mätt och belåten

Publicerad 2007-11-09 21:11:06 i Recept

Oj, då va d helt plötsligt fredag igen! Har haft en helt ok dag på jobbet, och nu sitter jag här och softar framför idol. Darling jobbar som vanligt :-( 

Här kommer veckans middagstips:
image135
Kassler med broccoli och ris
kassler
lätt creme fraiche
broccoli 
ris
groddar

Strimla kasslern och stek den. Värm creme fraisen och krydda med italiensk salladskrydda salt och vitpeppar (eller valfria örtkryddor) Koka broccolin. Blanda i kasslern och broccolin i creme fraichen, tillsätt groddarna. Servera med ris.

Alltså det är sååååå gott! Jag sitter här och är helt nöjd och lycklig efter middagen! Synd bara att jag inte har en bra kamera och att jag e så kass på att fota. Den här bilden gör nog inte riktigt maten rättvisa. Önskar att jag va lika bra på att fota som Anna

Nu ska jag glo på Idol och färga håret. Puss å hej!

Hej då pengarna...

Publicerad 2007-11-09 00:12:46 i Allmänt

Jaha då var man 506:- fattigare då:
image134
Men vadå, man måste ju ha shampo och balsam. Och man måste ju färga håret. So what to do? Suck.

Jag är mätt. Proppmätt. Darling bjöd på lunch i Centrum. Vi provade det grekiska haket, kycklingspett med bulgur. Sååååå gott! Man kunde trott att Darling svalt en kikare under lunchen, för bakom oss så satt tydligen en AIK spelare och åt lunch. Darling va besatt av att glo och försöka lyssna på vad dom prata om. Han påstod att det typ va lika stort som om jag skulle se Johnny Depp. Jo jo. Visst.
Sen bjöd J´Lo på middag. Världens godaste kycklingrjej med Pasta. Sååå gott! Det är en av mina absouta favorit maträtter!  Och huslig som hon e Louise, så slängde hon ihop en jättegod äppelpaj till efterrätt.
sen blev det blev massa mys med Albino och sen lite TVspel.

Ge mig kaffe

Publicerad 2007-11-07 10:25:19 i Allmänt

Man kan inte va såhär trött! Igår gick jag omkring som en Zoombie hela dagen. Och det verkar inte bli bättre idag! Och träningsvärken e kvar. Blä. Känns inte som en bra dag.
 Kanske måste göra nåt kul på jobbet idag... Hm... Igår fick jag fransarna och brynen färgade, så frågan e vad man ska hitta på idag? Massage skulle ju inte va så dumt! Ska nog se om det går att ordna.

Alltså jag e verkligen handi utan mus, igår fick jag avbrya Betapet med Lo bara för att jag helt enkelt inte kunde flytta bokstäverna. Det är ju inte klokt.

Frukostmys

Publicerad 2007-11-06 09:02:00 i Allmänt

Jag har nog allt lite träningsvärk i dag... I rumpan och i armarna.

Nu sitter jag och äter frukost och kollar på Nyhetsmoron. Älskar att sitta på morgonen och fika framför TV´n.
image132
Dagens frukost består av 2 smörgåsar med sallad ost och ägg. Och Kaffe såklart.

Blir saker sämre?

Publicerad 2007-11-05 23:28:59 i Allmänt

Undrar hur det kommer sig att man tröttnar på vissa saker? Serier tex. Förut bara älskade jag Kalle & Hobbe. Eller Sigges Lagun, jag och Leia pratade tom om att tatuera in nåt från sigges. Robotman va ju oxå skitbra. Och för att inte tala om Get Fuzzy. Men nu när jag läser dom e d bara, jaha? Inte alls lika kul.
Hur kan man bara tröttna? Eller är det serierna som har förändrats?
Samma med TV. Jag har verkligen älskat CSI. Men nu känns det inte alls lika bra. Why? Ikväll va det säsongsavslut på CSI, och jag såg halva, sen lessna jag och gick och la mig i badet ist.
Hur är det möjligt?
Musik tröttnar man inte på iaf tack och lov. Poppa Pearl Jam till badet. Shit va bra dom e!

Röd som en gris...

Publicerad 2007-11-05 19:25:31 i Allmänt

Älskar att va ledig på måndagar!
Idag va det badminton som stod på schemat. Det va riktigt kul! Inte helt så otippat så va ju Darling bra mycket bättre än mig. Men men, nu ska jag öva så jag kan spela brallorna av han!
Det roliga med badminton är att det är ju så kul, så man märker inte hur jobbigt det är. Bra röd och svettig kan man ju lugnt påstå att man blev!
Sen bjöd Darling mig på lunch på nyöppnade Subway. Kycklingsmörgåsen va jätte god, men shit va ogott kaffe! Det går ju verkligen bort att servera äckligt automatkaffe.

Min mus till datorn har lagt av, och jag måste använda mig av pekplattan. Jag hatar pekplattan, står inte ut! Måste köpa ny mus! Jag känner mig verkligen helt handi utan mus!

Dagens middag:
image131
Rester av helgens mat. Potatis, korv och ägg. Och lite sallad.

Sköna söndag

Publicerad 2007-11-04 15:42:53 i Allmänt

Mmmm... söndag... Hade en sköööön sovmorgon idag! Jättehärligt att verkligen få sova ut! Men när jag vaknade så kändes det som måndag, jag va ju hemma i fredags, nog därför. Men det bästa av allt med den här helgen är ju att jag är ledig  i morgon oxå! Mutcho kul. Då ska jag och Darling spela badminton. Ska bli kul. Har förvisso inte spelat på 100 år, så vi får väl se hur det kommer att gå.

Igår jobbade jag en snabbis sen va det massa mys med Darling JLo och Ablino. Det intogs bla fetaost och pestofyllda smördegsrullar, fläskfilé och hasselbackspotatis. Det va inte så dumt.
Har hittat en favvopesto gjord av tomat, basilika och cashwnötter, riktigt god! Rekomenderas!

När våra gäster hade gått så kollade jag och Darling på Hostel 2. Den va skitbra! Va lite skeptiskt och trode den skulle va lite B, men den höll faktiskt samma klass som1:an. Dom e riktigtbra, och riktigt sjukt äckliga. När jag såg ettan fick jag nån typ chock över hur vidrig och rå den va. Man blev helt äcklad över handlingen lixom. Men den e ju ändå bra. Men man blir fan rädd.

Idag va planen att åka till kista och gå på bio och äta middag. Men jag tror vi ändrat oss nu och ska nog hyra film och äta middag i sumpan ist. Mysigt d me.

Här är några bilder tagna hemma hos oss:
image128
Den svarta Draken är en födelsedagspresent från Crest, och den gröna är en juklapp från Darling
image129
Här är mina sköna Gröna kompisar
image130

Idoldyrkan

Publicerad 2007-11-02 21:48:44 i Allmänt

Amanda äger ju i Idol. Inte så att hon nödvändigtvis passar för att vinna just idol kanske, men hon e så grym! Hon e verkligen cool. Jag va tvungen att slänga iväg ett röst sms på henne.
image126

Annars e jag ju såld på Kishti. Hon e lätt sveriges coolaste tv profil. Och snyggaste.
image127




JAHA!? Här BETALAR man för att rösta på idol, då får man som tack ett REKLAM sms!!! Fan va jag blir störd.
"Amanda tackar för din röst! Gör som idolerna, ring med Halebop kontantkort du också. Läs mer på halebop.se"
Nu hatar jag idol. Stick å dö.

TVmiddag

Publicerad 2007-11-02 20:56:56 i Allmänt

Idag har jag haft huvudvärk och mått lite illa hela dan. Så jag har mest legat i soffan och kollat på tv. Har inte ens haft nån aptit, och det är inte helt vanligt.
 Hilma sexig har jag varit (eller är kan man ju säga, för jag har inte direkt bytt om eller duschat): Turkost nattlinne, svarta typ mjukisar, och en grå tröja över det och fluffiga raggsockor. Oduschad och osminkad.
Men nackdelen (eller det kanske är en fördel?) med att va sambo är att man ju faktiskt inte bara kan ligga och lata sig och inte göra nån nytta när man e hemma en hel dag. Så frammåt eftermiddagen så pallra jag mig upp ur dvalan och satte igång. Jag har dammsugit, städat, plockat, fixat, skurat golv och bytt sängkläder. Disken och badrummet sparde jag till Darling. Det kan han få roa sig med i morgon.
Men duscha tänker jag inte göra, där sätter jag ner foten. Jag bara orkar inte duscha. Idag e jag osnygg. Klart.

Darling jobbar kväll så det blev en middag framför TV´n. 
image124
Korv med potatissallad framför Idol
image125

Hej va kul liv man har när man e hemma och städar en fredagskväll hahaha. Men jag har ju sagt det förr, jag är ett pensio.

I morgon blir det lite jobb på le salong och sen ska vi bjuda hem J´Lo och Albino på middag. 
Dom va söta idag och förlovade sig :-) Mycket kul tycker jag.  Så i morgon åker finporslinet fram, här ska firas!
Eh, vad yrar jag om, vi har ju inte direkt nåt finporslin..? Men om vi hade haft det så hde det åkt fram!

Insider

Publicerad 2007-11-01 23:50:12 i Allmänt

Kollade på Insider ikväll. Hahaha det är ju så kul. Älskar när dom överraskar folk med en kamera i ansiktet och ställer dom mot vägen. Så jäkla kul!
Kvällens program:
Svenska porrföretag tjänar pengar på att hänga ut ungdomars privata sexbilder och sexfilmer på olika hemsidor. Insider letar upp de ansvariga för företagen och ställer dem till svars för att de förstör unga människors liv. Samtidigt avslöjas personer på företag och myndigheter som konsumerat bilderna genom sina tjänstetelefoner.

Men måste säga en sak om dagens ungdom (jag veeet, visst låter jag gammal haha): Hallå, snälla, tänk lite va? Håll inte på att porra runt och filma och fota massa porrbilder ni inte har koll på. Tänk.

Fick en ansiktsbehandling idag av vår praktikant. Hon sa att mina rynkor va obefintliga. Sorry om jag tjatar om det, men jag älskar att höra att jag inte har rynkor, jag får inte nooooooog :-)

Snart e d helg, hm... undra vad man ska hitta på då.

Resfeber

Publicerad 2007-11-01 11:34:20 i Allmänt

Jag är så sjukt sugen på att åka till New York. Hade en kund igår som ska åka dit en sväng nu i november och jag är såååå avis!

Saker jag vill göra nästa år:
*Åka till New York
*Åka till London
*Åka till Kanada


Det vore bra om jag vann på triss :-)

Gårdagens stickning:
image122

Lila fluff

Publicerad 2007-11-01 01:23:24 i Allmänt

Dagens shopping:
image121
Dax för årets första halsduk! Grejen e den att jag inte kan sticka så avancerade saker, så det får bli halsdukar helt enkelt. Förra året blev det halsdukar som blev årets julklapp. Men det sura är ju att det inte är speciellt billigt att köpa garn. Det är ju typ 3 ggr så dyrt att stticka en halsduk som det är att köpa en. Det suger ju, för det är faktsikt rätt så kul att sticka.
Och det är faktiskt inne nu med handarbete :-)

Annars har min dag varit bra. Flexade lite och började kl 14. Åt en god kalkonrulle till lunch från favvofiket, det var som vanligt jättegott. Hade två trevliga stammisar, dom blev nöjda och fina. Så man kan väl säga att det va en väldigt trevlig dag på jobbet. I morgon ska jag börja kl 13, och då ska jag få en ansiktsbehandling av vår praktikant. Himla nice.




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela