Pancake

ZZZzzzzöndag

Publicerad 2013-07-28 09:50:08 i Allmänt

Söndag. Hej å hå. *gäsp*
Kom hem från en fantastiskt trevlig semester i torsdagskväll, upp å hoppa tidig fredag och börja jobba. Jobba hela helgen. Hjälp, jag behöver semster igen...
Det är alltid dumt att börja jobba dagen efter man kommer hem från semestern, att jag aldrig lär mig!
Man vill ju komma hem, landa, pyssla, fixa och bara ladda om lixom.
Ja ja, gnäll gnäll, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen rusa till jobbet.
 
Jobba och tjäna pengar är roooooooligt! (Fick lön från Extrajobbet i fredags, oj va kul, jobba i affär på helger är ju verkligen nice måste jag säga!)
 
MITT VITA HUS
 
Ha en fantastisk trevlig Söndag! Puss...

Härliga semester

Publicerad 2013-07-17 06:50:00 i Allmänt

Snart är det semester, wiihooo. Eller alltså jag har väl mer eller mindre haft semester ett tag nu... Fast egentligen inte. Förvirrande? Javisst :-)
Får mess från mina vänner titt som tätt:
"Men hur är det, du säger att du har semester, men idag jobbar du? *förvirrad*" "Vadå, ska du jobba, på semestern?"
 
Hehe, alltså den här sommaren är en salig blandning av Plugg, Nageljobb och Leksaksaffärjobb :-) Men eftersom att Darling är pappaledig och hemma med småtjejerna hela sommaren så känns det ju som semester även om jag jobbar två dager ena veckan, och tre andra veckan. Jag jobbar inte direkt heltid, så då är det ju roligare att säga att man har semester, för det känns ju alltid kul att ha lixom :-)
Och säger jag att jag har semester så känns det ju faktiskt så...
 
Men på fredag har jag faktiskt semester på riktigt. I en hel vecka, wiihooo (längsta sammanhängande ledigehetn i sommar iaf)!
Vi ska åka till Svägerskan i Malmö, ska bli riktigt kul att komma iväg en sväng. Är inte helt förtjust i Malmö (kan ha att göra med att jämt när vi är där så regnar och blåser det), men det är ju nära till Köpenhamn, och Köpenhamn älskar jag! Kommer att åka över till Köpenhamn två dagar och gå på Tivoli och bara glida runt i stan och njuta av atmosfären. Jag älskar Köpenhamn! Jag tycker att det påminner lite om London.
 
Jag älskar Tivoli i Köpenhamn, det är så otroligt mysigt, och sådär lite magiskt...
 

Tack!

Publicerad 2013-07-13 10:15:15 i Allmänt

Jag är otroligt Tacksam för att jag har en sån härlig och mysig liten familj!
Och så är jag verkligen Tacksam över att vi alla är friska och mår bra!
Jag vet hur det är att inte må bra och hur det är att drabbas av sorg och elende, Fy.
 
Solen skiner och livet är en fest!
 
 
Tänk att jag en gång i tiden alltid gick klädd i svart och inte gillade sommar! Känns väldigt avlägset måste jag säga...
 
Tack!
 

Härliga Sommar!

Publicerad 2013-07-11 07:26:00 i Allmänt

Oj vilken härlig sommar! Vädret kan man verkligen inte klaga på! Redan efter en kvart så hade den här sommaren bjudit på mer sol än förra årets skitsommar.
 
Jag har typ semester, eller semester å semester, skolan är slut och jag jobbar lite nu och då, Det är hur som helst extremt skönt att få vara lite ledig och njuta av sol och värme tillsammans med mina hjärtan.
Den här sommaren har vi försökt att boka upp oss minimalt, vi har bokat in en vecka i malmö hos svägerskan och även en tripp över till Köpenhamn, men det är i stort sett det enda vi bokat upp. Det känns så skönt att bara kunna vara spontan och göra vad som faller en in. Jag tycker det blir jobbigt om man är uppbokad och hela tiden har saker att göra. Det är ingen semester.
 
Vi gör lite utflykter här i förorten och har det hur bra som helst! Det finns sååå mycket roliga lekparker med plaskdammar häromkring så det är galet. Så finns det kor, grisar, hästar, ankor, skog, fält, minigolf, caféer och massa annat roligt. Perfekt när man har små barn. Vi packar matsäck och tar med oss en filt sen är det bara att gå utanför dörren mer eller mindre. Härliga förort!
Ibland tar vi oss in till stan oxå, nu sist blev det Skansen med småkusinerna och svågern. Småkusinerna har varit här nu i 2 veckor och det är så härligt att ha dom i närheten! Barnen har jättekul och det busas och leks hela tiden.
Önskar att dom bode här jämt!
 
 
Kram och ha en härlig dag!

A

Publicerad 2013-07-04 21:57:00 i Allmänt

Trallalalalaaa, har gått klart sommarkursen med Företagsekonomi 2.
Fick betyg A trallalalalaaaa.
Inga konstigheter.
 
Puss
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela