Pancake

Fan va trött jag e på folk som inte kan jobba ihop sina pengar själv

Publicerad 2010-02-28 11:09:49 i Allmänt

I går var en mycket märklig dag... Vaknade igår lördag vid 11 tiden, eller vaknade och vaknade, jag tvingade mig upp då för att gå till jobbet. Jag kände mig som om jag var överkörd av en långtradare.
Ni vet hur man kan känna sig ibland, när man har (med risk för att låta alkoholic), Bakisångest? Man vill helst bara ha solglasögon på sig och inte prata med nån typ. Jättemärklig känsla, men hur som helst, så mådde jag igår, jag satt på jobbet och va helt skakis, det va typ att jag undrade hur jag skulle kunna fila naglar... Men det gick bra, och när jag filat klart så gick jag till andra jobbet, fortfarande skakis och med bakisångest (alltså jag var inte bakis, men det va så det kändes...)

På andra jobbet har det varit massa rån på senaste tiden, inte på just min arbetsplats, men på andra, i närheten och folk man vet villka det är å så. Inte så kul. Jag har tyckt att det varit extremt olustigt, dels för att säkerheten inte är så bra, och så bara orkar jag inte med att det ska hända nåt nu, e så jävla trött på att det här året bara innehållit massa tråkigheter. Mitt pass igår var det sista passet jag var uppskriven på, och jag har verkligen känt nu sista veckan att gud va skönt, bara en dag kvar, dels för att jag känner att det vart lite mycket extrajobb, och dels för att jag inte vill jobba och känna mig otrygg.
Hur som helst, igår på jobbet så stod jag och skulle sätta på kaffe till mig och Buggis, och när jag står och fibblar med kaffet tänker jag: Fan, det vore ju så jävla skit om vi blev rånade nu i kväll, min "sista" dag nu, så jävla typiskt isf. Så tänkte jag: Nä, jag måste sluta tänka på det här, jag ska inte tänka sånna tankar, för då drar jag till mig det... Och just när jag tänker det så hör jag i högtalarna hur utroparn säger att dom blir rånade! Så jävla sjukt!!! Alltså det var inte rån just där jag jobbar, utan ett annat ställe som vi är sammankopplade med.
4 rån på 8 dagar. Helt galet.
Så det blev att stänga tidigare. Som tur var så var hela gamla jobbgänget ute och svirade i närheten, så vi hookade upp med dom och hade faktiskt riktigt trevligt.
Kvällen slutade med att jag och Darling poppa massa bra musik när vi kom hem och dansade loss. Mycket trevligt.

Är glad att jag inte ska jobba där nu på ett tag, men är mindre glad att Darling jobbar där... :-(

Ja ja, nog om det. Idag är jag iaf lite bakis på riktigt, men ska försöka va lite aktiv idag och styra upp å fixa massa grejer. Så tjingeling på er, hoppas ni alla får en trevlig söndag!


Snygg vägg i Hammarbyhamnen

Publicerad 2010-02-27 12:10:46 i Allmänt

Mmm, sitter och njuter av morgonkaffet! Gud va gott det är med Kaffe på morgonen!
I natt har jag sovit som en Baby, var tvungen att verkligen tvinga upp mig kl 11 för att inte försova mig inför dagens jobb. Så trött som jag var igårkväll var längesen jag var!

Var hemma hos Id&Z igår och lekte. Jättetrevligt, men när kl va nio så satt jag och gäspade som en galning! Det bjöds på hemmagjort Pizza och som efterrätt Idas beryktade semlor! Alltså dom är så otroligt goda, efter att ha ätit dom så duger ingen annan semla!  Efter maten bjöds det på spel och skratt, mycket trevligt! 
På tunnelbanan hem sen så halvlåg jag på sätet för att jag var så trött. 

 Har varit en bra vecka med massa jobb, men har sovit halvdåligt, sovit på soffan massa (där sover man ju inte jättebra egentligen). Känner mig lite stressad inför semestern nästa söndag, massa som behöver fixas med innan och så. Jag blir sådär att när det är mycket planerat och massa saker som hänger löst överallt, då blir jag jättestressad. trots att jag skrivit en ToDo list som jag bockar av hela tiden. Utan den skulle jag bli galen. Jag skulle vara en urusel projektledare, kan inte ha många bollar i luften, då blir jag jättestressad.
När jag är stressad så har jag svårt att slappna av och sova, hjärnan går på högvarv och kroppen blir som en fiolsträng (säger man så?). 

Men va fan, jag ska inte klaga, jag ska snart på semsester, och där ska jag soooova, sooola, bada, leka och hångla. Och förhoppningsvis rida på Kamel.

Kolla va snygg vägg Id&Z har hemma:



Så jäkla snyggt! Och det passar så bra på just den väggen som är som en liten gång mellan hall och vardagsrum. Darling blev jättesugen på att härmas men jag förklarde för honnom att vi får göra det när vi flyttar större, för nu passar det inte på nån vägg vi har.

Snart Sol och Mys i Dubai

Publicerad 2010-02-21 16:02:59 i Allmänt

Det är verkligen crazy med all denna snö! Det här var på löpet i fredags:


Och man kan ju konstatera att helgen blev verkligen hysterisk! Det har snöat nonstop verkligen! I gårkväll fastnade i stort sett alla bilar som körde här utanför i snön. Tunnelbanan är inställ, pendeltågen är inställda, kaos överallt... Men det är otroligt vackert, idag har det varit blå himmel och glittrig snö.

Såhär såg det ut idag där jag bor:



Darling fick skotta på balkongen i morse.

Börjar få lite panik, kom på här i fredags att det bara var två veckor kvar tills vi åker på semester! Fattar inte att tiden går så fort!? Jag tror ju fortfarande nånstans att jag ska gå ner 10 kg tills vi åker, hahaha... Fick verkligen en smärre chock i fredags när jag insåg att jag inte alls skulle hinna komma i bikiniform.

Skrev ihop en liten ToDo-list så att jag skulle få läget under kontroll, det blev:

13 saker att handla
21 saker att göra


Phu. Samtidigt så kommer jag jobba som en galning nu tills vi åker för att hinna med alla kunder så dom är fina och klarar sig medans jag ligger i Dubai och solar.    

Hahaha

Publicerad 2010-02-17 22:10:52 i Dagens Bästa

Pratade med FiaFidolin idag:

-Jag verkligen älskar området där jag bor, gatan består av Porrklubbar, Horor och Uteliggare, så jävla underbart.

Kärlek

Publicerad 2010-02-15 11:01:09 i Allmänt

Jag är tillsammans med Mr Romantico



piffig...

Publicerad 2010-02-05 22:15:52 i Allmänt

Äntligen FREDAG. Love Fredagar.

I morgon är det 25-års kryssning som gäller, Lo fyller år hipp hipp hurra!
Längesen man var på Kryssning, ser fram mot det. Ser mest fram mot Frukostbuffén tror jag. Ända sen jag bokade så har jag längtat efter den.

Så nu sitter jag här med hårfärg i håret, man måste ju piffa till sig lite när man ska ut bland folk. Annars så har jag varit inne i en halvsunkig period nu sista tiden. Man har lixom ingen energi, man e trött på vädret, man går inte ut, man e bara på jobbet eller hemma, och så glider man omkring i sin otroligt sköna och mysiga vinterjacka och sina varma och härliga vinterskor. När man har en stor fluffig vinterjacka på sig orkar man inte ha väska, för man har så många och stora fickor i sin jacka.
Resultat: Man känner sig aldrig snygg.

Men i morgon, då blir det snyggjacka och snyggskor, nyfärgat hår och ny klänning. Och väska.

**********************************************************************************************

När jag fyllde 25 så firade jag den födelsedagen i London, bodde där med Princess.
Shit va jag var en annan person då mot nu. Nu är jag vuxen och nöjd med livet. Då var jag inte så vuxen kan man säga. Och inte så hel. Nu är jag hel och lycklig. Men det va kul att bo i London, även om det inte va så  lätt alla gånger. Lärorikt framförallt. Det var då jag insåg hur bra jag hade det i sverige, och hur mycket jag uppskattade mitt liv här. Innan jag åkte dit så var jag less på allt, tyckte jag hade världens tråkigaste liv här.
Hade jag inte åkt dit då hade jag alltid gått och undrat hur det skulle vara att bo där.

Jag älskar London, måste nog styra upp en liten resa dit nu nån gång i år..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela