Pancake

Sista rycktet

Publicerad 2019-12-31 09:16:00 i Allmänt

Årets sista dag...
Åh vad jag älskar nyår! 
Såå pepp! 
2020  är året då jag hittar tillbaka till mig själv.  Hittar tillbaka till vem jag vill vara och vad jag vill göra.
2019 har varit så svajigt... Även om jag hela tiden blir starkare och återhämtar mig, så är det som att allt allt har omkullkastats. Och nu behöver jag känna efter och se vad det är jag vill göra, och hur jag vill leva.
Jag älskade att fylla 40. Jag kände att jag var såååå rätt i livet. Jag hade utbildat mig till det jag ville göra, jag hade ett bra jobb, jag måde bra, vi bodde här i UV precis där jag ville bo. Vi bode i en härlig lägenhet och flyttade sedan till en ännu bättre lägenhet- drömlägenheten. Jag var så jäkla nöjd med precis allt. Alla pusselbitar var på plats.
Sen jag kraschade nu i våras är det som att hela spelplanen ritats om lixom. Inga pusselbitar passar längre. Jag är inte alls nöjd, och jag vet inte riktigt varför eller vad jag vill. 
 
Jag känner att jag inte vill eller kan gå tillbaka till min branch, det är som att jag verkligen fått nog. Så det jag förut trode var mitt drömjobb är inte alls det längre. Min tid där är över. Så vad vill jag göra nu+ Vad orkar jag göra nu?
 
Jag drömmer om att flytta. Jag vill bo i hus. Jag är less på barnens skola. Jag vill flytta till andra sidan stan. Jag vill bo på landet. Eller... vill jag verkligen det?
 
Jag vill komma i form, jag har gått upp 15 kg på 4 år. Svårt att gå ner i vikt när stressnivån är på top. 
 
Allt det här är så svårt att reda ut, för jag har ju inte mått så bra, och då är det så svårt att veta vad som är vad. Vill jag flytta för att jag är trött just nu, bara för att jag är trött och behöver lugn och ro? Är det bara tillfälligt? Så svårt. 
 
Ett steg till att komma närmare mig själv är att ha släppt  mobilen. Har sedan jag gick på julledighet inte blippat på mobilen, den har jag i princip använt till att ringa och skicka meddelanden. Inget instagram, inget FB, inget surfande alls. Såå skönt och för mig- välbehövligt! behöver verkligen mobildetox! Det är så lätt att fly in i mobilen. 
Första dagarna var det rätt "jobbigt" men sen har det bara känts bra! Skönt att slippa på något sätt. Jag märker att jag mår bra av det. Jag behöver vara mer närvarande i mig själv. 
Skönt att gå in i det nya året mer grundad i mig själv.
 
 
Såå pepp! 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-01-02 09:07:19

Det låter som att det är tufft att göra rätt beslut just nu. Vet hur det känns när allt är rörigt! Man känner sig vilsen i sitt eget liv..
Vad har mannen för drömmar? Något ni delar? Ibland kan den bättre hälftens drömmar/mål hjälpa en själv att hitta rätt!
Jag tror att du kommer hitta rätt och känna ro, när du landat. Men ibland måste man våga chansa för att vinna :)
Bra gjort med mobilen! Den suger massor med energi och kastar en massa åsikter på en, som man gärna sluppit.
Kram A! Nu gör vi 2020 till det bästa!! / ia

Svar: Tack :-) 2020 är vårt år, heja oss!
Kram
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela