Pancake

Söndag- mys och pyssel

Publicerad 2015-01-18 09:48:02 i Allmänt

Söndag, härliga söndag! Darling jobbar och jag och tjejerna är lediga utan nåt större inplanerat. En tur till affären och sen är väl planen att gå ut en stund och sen blir det pyssel. Rita, klippa klistra och göra halsband tror jag är på agendan.
Jag tänker fluffa runt i mjukisar med håret på ända.
Ska planera veckans mat och göra lite storkok.
 
Känner mig nog helt ok efter ett par halvkrassliga dagar. I fredags åkte jag och tränade kl 7 på morgonen, sen skulle jag haft skola som blev inställd. Åkte hem ock däcka i soffan istället. Kände mig heeelt ur form, ingen kraft alls, var yr och allmänt off. Då var det ju såklart inte så smart av mig att dra iväg på en timmes massage. Men men, jag trotsade mitt bättre vetande och det var en underbart skön massage. Men efter det blev jag såklart ännu mer sänkt. Blev en tidig fredgaskväll och lördagen bjöd på huvudvärk. Men som sagt, nu är jag nog på g igen.
 
Ett av mina nyårsmål är ju att ta hand om mig, vara frisk och stark. Så jag unnar mig med gott samvete massage lite nu och då. Tänker att nu när Nirvanamannen rättat till min kropp, och jag börjar sakta men säkert bygga upp mina små muskler så kan det vara bra att ta en liten genomkörare då och då...
 
Kram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela