Pancake

Full fart

Publicerad 2013-05-14 06:51:18 i Allmänt

Herre jösses, igår kom jag på att shit, jag har bara en vecka kvar på mina kurser! Alltså jag har ju såklart vetat om det när jag kollar i kalendern å så, men igår slog det mig verkligen och poletten trillade lixom ner.
Shit, va fort det gått! Det har verkligen varit intensivt, kurserna är på 11 veckor och det är såååååå mycket man ska hinna lära sig!
Det är sjukt kul, och jag har lärt mig så himla mycket!
Jag har gått så länge och lixom varit understimulerad, jag har lallat på med naglarna, då är man i sin egna lilla värld, man jobbar själv och har sina kunder. Sen har varit en massa mammaledig och inne i mammabubblan. Man har inte fått så mycket "inputs" lixom. Som att man haft skyddslappar på från omvärlden Inte för att jag inte trivts med det, tvärt om, det har varit soft och skönt, men det var dax att gå vidare och upptäcka lite nya saker.
 
 
Företagsekonimin har varit jättejättekul, har en superbra lärare som verkligen inspirerar. Jag tänkte lite när jag sökte kursen att företagsekonomin skulle vara mest bokföring, men så har det ju inte alls varit. Har lärt mig såååå mycket om allt möjligt. Jag har faktiskt varit jätteduktig och fått högsta betyg i alla uppgifter och tentor so far. Hade glömt hur kul det var att prestera och vara bra på nåt.
 
Matten, ja den har varit sisådär, Är förvånad över hur kul jag ändå tyckt det varit. Faktiskt. Tyvärr så har det inte varit världens bästa lärarare, han är jättetrevlig och sjukt bra på matte, men han är kass på att lära ut. Och det tycker typ hela klassen, så det är inte bara jag som inte fattar nåt på hans lektioner, Jag har ändå lärt mig massa, och skulle lärt mig så mycket mer om jag hade tagit emot min fina Vän Idas hjälp mer. Hon är sjukt bra på matte, och på att förklara! Hon hjälpte mig i början och var som sagt jättebra på att förklara. Men det har varit så intensivt med skolan och jag har faktiskt tyvärr kännt att jag inte riktigt haft tid för att sätta mig med henne och plugga. Även om det kanske varit bra.
 
Det är ju inte så konstigt att jag inte hunnit med så mycket annat, jag har pluggat på heltid, man läser in kurserna på 11 veckor, villket är betydligt kortare tid än på samma kurser på gymnasiet. Samtidigt så har jag ju jobbat 1-2 dagar i veckan. All överig tid har gått till att gosa med barnen och pussa på Darling.
 
Nu har jag Nationella matteprovet, en hemtenta i marknadsföring och en i bokföring kvar, sen är det färdigt. Phu, Den här veckan är gaaaaalen :-) Sista rycket verkligen! 
 
Direkt efter den här kursen ska jag läsa Företagsekonomi 2. Den är på 5 (!) veckor och på distans, Inte helt optimalt med distanskurs, men det var det som fanns nu i sommar. Jag lär mig bäst i klassrum, så det blir en utmaning, Efter den är klar så ska jag ha semeseter ett par veckor (hallelulja) och sen har jag söktr och hoppas jag kommer in på en utbildning till hösten,
 
Så där ja, nu har jag uppdaterat lite, nu är det frukost sen ska jag iväg och provjobba på ett nytt extrajobb, efter dom 10 timmarna är det direkt in till stan för aw/tentaplugg med några klasskompisar, Som sagt, full fart. Hoppas ni alla får en riktigt underbar dag, puss å hej!
 
Kärlek
 
 

Kommentarer

Postat av: Izabell

Publicerad 2013-05-15 07:38:59

Ojoj här går det undan!:) Vad kul:)

Ha en fin dag!

Kram Izabell

Postat av: Tess

Publicerad 2013-05-26 08:10:28

Du är bäst gums och det kommer gå galant!! Du får hälsa Ida när du pratar med henne <3

Ang pizzabotten. Den är ju rätt svårarbetad. Man får liksom trycka ut degen rätt så rejält på plåten. Testa att hacka hål med en gaffel redan innan du sätter in den för första gräddningen också. Den blir ju rätt så fluffig liksom. Sen när du tar ut den så kan du testa att hacka med en gaffel igen innan du lägger på toppingen. Det och att verkligen trycka ut degen med händerna är det jag kan komma på. Jag har inte känt av någon degig konsistens själv så kan tyvärr inte ana vad som skett. Stackars R... vilken omysig lördagsmiddag han fick...Bless him! Kram

Postat av: Maria

Publicerad 2013-05-26 20:01:18

Å heja dig. Vad duktig du är =)
Vad har du sökt för utbildning? Jag har själv sökt utbildning till hösten och hoppas så mycket på att komma in. Nu måste det ändå vara min tur =)
Kramkram

Svar: Jag har sökt en YH utbildning, jag vill bli Lönespecialist. Heja oss!
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela