Pancake

Tröttmössan är på efter helgen

Publicerad 2012-10-08 11:11:00 i Allmänt

Ingen bebis blev det i helgen. Kanske lika bra det, för det har varit fullt ös här hemma! Darling fyllde år och vi hade lite kalas. Sen i fredags har det varit massa med nära och kära här hemma, och det har varit supertrevligt.
 
 
Sen har jag även varit på jobbet och fixat ett naglar på ALUC och packat ihop mina grejer och tagit hem.
(Så nu har jag massa lådor fulla med nagelstuff här hemma som står i vägen och som jag måste trolla bort nånstans. Hur nu det ska gå till, för källaren är full, och vi har verkligen dåligt med förvaringsutrymme här hemma. Ja ja, det löser sig väl...)
 
Som sagt, hur trevligt som helst med nära och kära på besök, men oj så jobbigt. Jag är ju faktiskt höggravid, så det här med att baka, fixa och städa inför kalas, vara värdinna, social å allt, det tar på krafterna. Sen har nattsömnen varit katastrofal hela helgen på grund av det ena och det andra, och jag har inte hunnit vila. Ni fattar va, ingen hit.
Jag har redan fött barn en gång och varit uttmattad pg av dålig sömn, och det tänker jag inte göra igen. Punkt slut. Så den här veckan som kommer tänker jag inte göra annat än att vila och sova, orkar inte ha nåt folk hemma eller göra massa saker. Och det tänker jag inte be om ursäkt för. Förstår folk inte det så får det vara deras problem faktiskt.
 
Annars känner jag mig klar för att föda faktiskt.
 
 
Har hunnit Måla tånaglarna, Gjort ShellacManikyr, Färgat håret, Färgat fransar & bryn och Vaxat benen. Så nu är det bara att komma lilla bebisen.
En gäst på kalaset tyckte jag var knasig som brydde mig om att måla tånaglarna, för som hon sa: Det är väl det sista man bryr sig om innan man ska föda?
Hahaha, Eh, nä det är det verkligen inte.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Izabell

Publicerad 2012-10-14 13:21:15

Klart man vill vara fin när man ska få barn..:)Den som väntar på något gott..;-)

Ha en skön söndag! ♥

Kraam izabell

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela