Pancake

En bra dag igår

Publicerad 2011-03-03 09:49:32 i Allmänt

Vet inte om det är dieten eller om det är för att jag är övertrött som det slog över igår, men jäklar vad effektiv jag var! Men jag storstädade hela hemmet, köksskåpen blev städade, dammsög , skurade, fixade med alla blommor och verkligen gick all in. Darling ska ju vara ledig nu i 5 dagar (jippi) och jag vet ju hur han är. När han är ledig så drar han igång med damsugning och ska städa och fixa, för annars kan inte han koppla av och njuta av sin ledighet.
Nu slipper han städa och kan softa i stället, och så kan vi ha massa familjemys :-)

Sen blev det en långpromenad fram och tillbax till Kista där jag fyndade kaffemuggar. Jag har stört mig länge på att vi haft så dåligt med muggar. en gång i tiden var dom nog 12 st, men dom har gått sönder med åren så nu var det bara typ 4 st som var likadana, sen var det udda muggar som gällde när man fick gäster. Och det är det värsta jag vet, att duka med udda porslin. Jag har även stört mig extremt mycket när jag öppnat skåpet och det har varit lite Hey baberiba bland porslinet.



Nu är det ordning och reda bland muggarna :-)

Dagens projet är att bege sig till Stinsen. Tänkte ge Darling lite egentid så han kan spela TV spel och njuta av sin ledighet lite. I morgon tänkte jag ta lite egentid och gå på massage. Teamwork

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela