Pancake

Inte världens roligaste dag igår

Publicerad 2010-12-28 11:04:12 i Allmänt

Igår var en sådär dag.
Jag hann inte med att duscha, så jag va så jäkla ofräcsh och sunkig med flottigt hår. Det är inte min grej att ha flottigt hår, men igår hade jag det. Sen började lilla skruttan med att bajsa ner hela sig och pyamasen. När den var bytt och hon tvättad så körde hon värsta kräkan, så hon kräktes ner hela sig, hela mig och en skvätt i soffan. Bara att byta kläder på både henne och mig.

Sen kom Darling hem och lagom tills vi skulle äta kände jag att jag mådde lite illa. Kunde äta typ 4 tuggor av maten, sen fick jag inte ner mer. Efter det så mådde jag så jäkla illa och hade huvudvärk, och fick springa på toa typ hela tiden! Fy fan va painit det var. Ok, jag ska va glad att jag inte kräktes, det kom andra vägen, men ändå. Sen på det har man en klängig, trött och hungrig bebis som vägrade göra annat än att ligga på mig och äta.
När man har ont i magen och mår illa vill man inte ha en 3 kilos bebis liggandes på ens mage :-(
Varje gång jag var tvungen att springa på toa (villket var typ hela tiden) fick jag avbryta hennes ätande och ge henne till Darling, gissa om hon blev galen då och skrek som en stucken gris?

Sen var hon så jäkla jobbig och vägrade att somna, hon somnade till då la jag henne sin säng, men så vaknade hon efter 5 minuter och vägrade ligga kvar. Så höll vi på i typ 1 timme. Fram och tillbaka, upp och ner i sängen. Höll på att bli galen! Det enda jag ville var att få sova bort min huvudvärk och illamåendet :-(

Men men, idag är en bättre dag :-) Mår inte illa och har precis kommit ut från duschen :-)
Hoppas även kvällen och natten blir bättre än gårdagen.

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2010-12-28 17:15:38

"sen var hon så jäkla jobbig och vägrade att somna"... Hahaha! Skönt att någon vågar skriva hur det verkligen är! :) styrkekramar till dig! :)

Postat av: Linda

Publicerad 2010-12-29 10:12:19

Men fy vad jobbigt!!! Hoppas ni är friskare nu! Inte en rolig kombo att vara sjuk med liten bebis :( Krya på er!!

Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela