Pancake

Poppar i köket

Publicerad 2007-10-05 22:26:26 i Allmänt

Min fredgaskväll går ut på att fixa för Darlings 30 års fest i morgon. Har fixat lite hela veckan, men nu är det bara det sista kvar, Jag dricker vin (vadå, man måste ju smaka att vinet tills i morgon e ok?) poppar och stökar i köket.
Nu är det ännu en matpaj i ugnen och snart ska jag ge mig på tårtan. Jag brukat alltid göra tårta som typ jorgubbstårta, den här enkla varianten som aldrig kan gå fel. Men den här gången ska jag va avancerad och göra en "Himelsk hallonmoussetårta" som jag hittade ett recept på för ett tag sen. Alltså jag är inte typen som ger mig in i avancerade recept såhär utan att veta att jag kan. Jag vill helst göra saker en gång och se hur det blir innan jag gör det och bjuder på. Men nu ska jag va modig. Den känns jätte avancerad med gelatinblad å hela kittet. Har aldrig i hela mitt liv ens haft gelatinblad i mitt skafferi.

Mitt absolut bästa är att stå i köket och dricka vin och laga mat och hetssjunga till Madonna och Robbie W.  Helt klart.

Annars har jag nog allt klart inför i morgon. Har köpt blommor och gömt bakom rullgardinen, köpt en varsin Napoleonbakelse och gömt i kylen, och så har jag laddat kaffebryggaren. Här ska grattas med pompa och ståt i morgonbitti!

Nej nu måste jag skynda mig in i köket igen å göra hallonbrallan.
Skål!
image95

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela