Pancake

Planering är A och O

Publicerad 2007-07-08 21:57:03 i Allmänt

Jag känner mig riktigt duktig faktiskt. I dag så har jag färgat håret, och inte tre veckor försent som jag brukar. I vanliga fall brukar jag gå omkring och se rätt så osnygg ut med flera cm utväxt, men inte den här gången :-)
Och en annan grej som är rätt så olik mig, min semester resa är bokad för längesen, betald, OCH jag har även lagt undan 2000 i fickpengar. Snacka om att va ute i god tid, jag åker lixom i slutet av augusti. Det har typ aldrig hänt, jag är mer den här typen:
-Du Fia, ska vi inte åka till Thailand och va där i några månader i höst? Äh, vi behöver inte spara, d e bara att betala biljetten med skattepengarna, å vadå, fickpengar? D e inget å spara till, vi får ju lön innan vi åker! Bra, då säger vi det, klart, då bokar vi å åker om typ två månader då :-)
Det är mer min melodi. Men jag gillar den här nya melodin oxå faktiskt :-)


Hm, vad händer i veckan då..? Jobb jobb å... jobb? ja typ. Förra veckan så fick jag massage och benen vaxade på arbetstid, undra vad den här veckan bjuder på?

Nagelstatus: Guld
image4

Kommentarer

Postat av: loppan

Publicerad 2007-07-08 22:49:49

klart du ska haka på till healingtanten. jag är helt hoppfull nu ju. haha, fast allt kanske krossas på tisdag... massage lät trevligt. jag skulle ha passat på att boka in nån tid, nu när jag var hemma, men ack då...
men hur som så ska jag ju iallafall köra 7 timmar till, bedömde han, så jag kommer ju att svänga tillbaks till linde då och som sagt den 7e måste jag ju vara där...
puss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela