Pancake

Höstinspiration

Publicerad 2015-10-07 06:34:43 i Allmänt

Jag äter ju LCHF sedan typ 2 år (?) tillbaka. Det händer ibland att jag slirar till och äter annat oxå, men inte så ofta. Jag äter LCHF för att jag mår bra av det. I början var det för att gå ner i vikt, men märkte rätt så snart att jag måde bra av det och passar min kropp väldigt bra. Men ibland gör jag avstickare, och då kan det bli lite hey baberiba och så tar det ett par dagar igen innan jag är på banan. Och jag mår alltid dåligt efteråt. Men alltså nu i veckan, jiiiisus vad dåligt jag mått efter att ha slirat i söndags! Helt sjukt!
Jag åt "vanliga" pannkakor till lunch. Sen till middag blev det typ the och smörgås ("vanligt" bröd) och på kvällen åt jag lite chips och dipp. Måde såååå dåligt på natten, blev typ kallsvettig och måde sjukt illa. Hela måndagen hade jag blixtrande huvudvärk. Det är verkligen inte värt det...
 
Prakriken är ju Hey Baberiba men det får va så, jag söker jobb och det känns kul och spännande. Snart tar jag min examen, wiiihoo.
Idag har jag ett spännande möte på morgonen, sen ska jag på ekonomimässan. Kul att träffa lite skolkamrater och få lite inspiration på mässan! 
 
Darling fyllde år igår, och i present av mig fick han en liten miniweekend i Göteborg av mig :-) Vi åker en tidig lördagmorgon i november, bor på hotell och åker hem på söndag eftermiddag. Barnen ska hänga hos farmor. Ser såååå mycket fram mot det! Känns verkligen som att vi behöver det.
 
Förövrigt så älskar jag att det är höst! Underbara färger ute och härliga soliga höstdagar!
 
 
Puss
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela