Pancake

Sköna Söndag

Publicerad 2015-03-08 09:15:13 i Allmänt

Blev en lugn helg med familjemys. Skulle egentligen åkt hem till Sväris och hjälpt henne röja inför hennes kommande flytt. Men tyvärr så blev hon sjuk, så jag fick som sagt en hemmahelg ist. I går var ute och letat efter Bävrar i Ån där vi bor, men vi hittade bara änder som vi matade. Tycker det är såååå exotiskt att det bor Bävrar
här haha. Men vi hittade som sagt inga igår, men jakten fortsätter...
 
Förövrigt har jag känt mig rätt så sliten i helgen? Fattar inte varför. Jag har haft en jättelugn vecka, ingen stress, har ätit bra och det har inte varit något Hey Baberiba. Ändå har jag haft huvudvärk, varit sjukt trött och sliten. Todde jag skulle bli pigg av att gå ut och gå i går, men det blev tvärt om. Jag gick en mil och gick hem och däcka i sängen typ. Aja, blir nog bra.
 
Planen idag är att planera inför veckan, skriva matlista, handla, laga mat. Har ett Yoga pass inbokat i eftermiddag, men har inte bestämt mig för om jag ska gå eller om jag ska ge mig ut i spåret ist. Är så osugen på att åka till gymmet... Är iofs rätt så osugen på spåret oxå... Sen blir det lek i parken med tjejerna.
 
Är laddad inför morgondagen. Känns lite nervöst faktiskt. Har ju inte börjat nytt jobb på hundra år typ. Stod och provade kläder i över en timme igår, och tror jag har en klädplan iaf. Noga med det där haha.
 
Nu i veckan tänker jag skärpa till mig lite med maten oxå. Har varit lite väl mycket utsvävningar nu ett tag. Det har firats både det ena och det andra (sista tentan, sista skoldagen, bra betyg, bröllopsdag osv) Inte direkt överdrivet, och inom LCHF såklart, men ändå. Jag känner mig lite fluffig faktiskt, så nu ska jag köra lite hard core ett tag framöver.
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela