Pancake

Hej härliga framtid!

Publicerad 2015-03-04 11:12:49 i Allmänt

Wooppa wooppa, jag har äntligen fått en praktikplats! Ska från och med måndag spendera 14 veckor på en redovisningsbyrå. Så. Jävla. Kul!
Ska bli så kul att få komma ut och se hur det är att jobba med det jag bara läst och gjort i skolan!
Företaget kändes väldigt bra. Jag blev interjuvad av ena delägaren, och han var verkligen trevlig. Hela företaget kändes trevligt. Och trevligt är ju precis det jag går igång på. Jag gillar när saker är just trevligt.
 
Sökte ett sommarjobb i förra veckan, och blev uppringd av rekryteraren som gillade mitt CV. Det kändes ju kul. Nu kommer jag nog inte att gå vidare i den processen, då dom ville ha en som kunde jobba från början av Juni, och då har jag ju bokat min semester. Men det gör inget, jag är nöjd med att ha blivit uppringd :-)
 
Känns så kul att få göra något nytt. Det är som ett nytt oskrivet blad. Jag är vuxen, trygg i mig själv, inga gamla spöken som stör. Svårt att förklara. Men himla skönt att vara där jag är ju i livet och gå in i något helt nytt. Jag kan välja hur jag vill vara och hur jag vill bli uppfattad. Som när jag började skolan, det var så kul att få träffa nya människor, i ett helt nytt sammanhang. Bara det här med att jag gått ner i vikt, det är så skönt på något sätt att för mina nya klasskompisar är jag inte den där tjejen som var överviktig och sen gått ner, utan jag är den som bara är normalviktig. Det känns skönt faktiskt.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2015-03-05 17:04:35

Wohooooo!!! Du är BÄST!!!!!!!

Svar: Wiiiho, du me <3
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela