Pancake

Hej helgen

Publicerad 2015-01-23 22:29:00 i Allmänt

Fredagskväll, wiihoo :-) Alltså det är verkligen härligt med fredagskvällar! Även om den som ikväll består av skoljobb, och att jag ska jobba i morgon. Känns så himla härligt med fredag!
 
På tal om jobb så ska jag säga upp mig i morgon. Känns skönt faktiskt. Är klar där nu. Snart går jag ut på praktik och då känns det ohållbart att jobba varannan lördag.
 
Har annars haft en bra vecka, jag har nåt mina träningsmål, har styrketränat 2 ggr. Har tränat innan skolan, ställt klockan på 5 (!!!) och gett mig iväg till gymmet. Det känns verkligen som ett vinnande koncept för mig det här med att träna innan skolan. Då hinner man ju med att träna. Ett annat av mina nyårsmål är ju att optimera tiden, och det gör jag ju verkligen om jag ser till att träna innan skolan. Sen har det faktiskt känts lite skönt att få smita ifrån morgonbestyren och få en lugn morgon... Jag har ju oftast middagarna själv med barnen med allt vad det innebär, så lite skönt att få lite andrum på morgonen iaf nån dag i veckan :-)
 
Det enda molnet på himlen under veckan var att jag har kännt mig så otroligt stressad. Har inte haft nån egentlig anledning, men jag har verkligen kännt mig otillräcklig. Det här med att få ihop livet- barn, man, hem, skola, träning, sig själv och allt annat. Phu.
 Vet inte om det varit för att jag har haft mycket i skolan eller om det är för att jag haft mens... Eller kanske en kombo. Nästa vecka ska fokus ligga på att ta kontroll och känna lugn. Finns lixom ingen anledning att stressa upp sig. Har man en bra plan och gör det man ska så är det ju lugnt lixom.
 
Puss å hej!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2015-01-24 09:40:07

Jag håller med om fredagen! Herreguuuud vad skönt det var att lämna jobbet igår eftermiddag!! Jag har världens bästa jobb, det tycker jag verkligen, men just nu är jag inne i några riktigt intensiva veckor med mycket övertid. Jag och K har börjat 7 minute workout challenge tillsammans här hemma och på helgerna tar vi en härlig promenix i skogen efteråt. Jätteskönt! Älskar vår skog!! Nästa vecka blir det också mycket övertid för min del, men jag skall försöka lägga merparten av den på morgonen istället för på kvällen. Dvs åka till jobbet några timmar tidigare och sitta där helt själv, dricka kaffe och jobba järnet i lugn och ro. Det känns som en ok lösning! :) Kram

Svar: Vad är en 7 minute workout challenge? Låter ju spännande, tell meee! Vi bor ju oxå precis vid skogen, såååå underbart verkligen!
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela