Pancake

Relax, breathe, and be patient

Publicerad 2015-02-10 10:23:23 i Allmänt

Härliga soliga dag! Sitter och smuttar på en stor kopp kaffe. Tjejerna är lämnade och hemmet är städat. Ska blippa lite på datorn, sen plugga lite engelska innan jag tar en långpromenad i solen. Tänkte ta en omväg ner till tåget så det blir en skön lång promenad. Sen blir det skola. Affärsjuridik står på schemat.
 
Har verkligen haft en svacka nu när jag inte mått bra. Har varit deppo, ledsen och bara känt Bläää. Är stressad över att inte fått någon praktikplats till praktiken, och har inte alls hanterat det så bra. Har varit en surfru och en tjatmamma.
 
Jag brukar vara så bra på att tänka positivt och inte se det värsta hela tiden. Men nu har jag bara sett det dåliga och tänkt det värsta. Inte alls likt mig. Men så har det varit i helgen, sen kom jag på mig själv att Hallå, vad håller jag på med? Då surfade jag ut på Pintrest och genast fick jag massa kloka ord som passade så bra in, utan att jag ens sökt på dom! så härligt att det bara kommer till en när man behöver det som mest!
 
 
Relax, breathe, and be patient
Precis vad jag ska göra
 
Saker löser sig, så är det ju hela tiden! Och det är inte alltid det blir som man tror eller har tänkt. Ibland tar man andra vägar till sitt mål, och det behöver ju inte vara dåligt, snarare tvärt om!
 
Kärlek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela