Pancake

På banan igen

Publicerad 2015-02-22 10:14:00 i Allmänt

Tjena hej va jag inte alls varit på topp. Jiissus. Blev lite Grande Finale igår, då jag vaknade kl 5 med typ migrän. Sen låg jag med en blöt handduk över ögonen till kl 11, då gick jag upp och tog ett bad. Men det var för jobbigt att bada, så jag gick upp rätt så fort. Det var alltså för jobbigt att ligga i vattnet, ja ni hör ju. Helt galet. Så jag gick upp, klädde på mig och kröp ner i sängen igen. Sen låg jag hela dagen.
Skulle på 50 års fest, men det gick bara inte, jag var tvungen att avboka. Kände mig som en urvriden trasa typ.
Tippar på att det blev som det blev som det blev efter att ha varit krasslig ett par veckor, ätit massa skräp, och fullt ös i skolan.
Hade en stor tenta i juridik i fredags (dit min sista energi gick tror jag). Jag som aldrig nöjer med annat än att få högsta betyg, kommer verkligen vara jävligt glad om jag får godkänt. För första gången finns det faktiskt en liten risk att jag får göra en omtenta. Och det vill jag verkligen inte! Så håll alla tummar!
 
Så idag blir det hemmamys/fix med tjejerna. Darling jobbar. Jag ska planera veckan, och se till att komma på banan igen.
 
Jag vill tillbaka till där jag var för ett par veckor sen:
Hade en bra veckoplanering
Gick upp tidigt varje dag
Tränade innan skolan
Planerade maten, och framförallt, åt bra (LCHF)
Låg alltid ett par steg före (med allt)
När jag gick och la mig blippade jag inte med mobilen, jag tänkte igenom dagen som varit och även morgondagen
Jag tänkte positiva tankar innan jag somnade
 
Jag hade verkligen kontroll över livet, måde bra och hade massa energi. Dit ska jag tillbaka är planen.
 
Så hoppas jag på att det löser sig med praktiken i veckan så det är klart. Sen är all fokus på Lön, har en tenta kvar så det är bara att lägga all energi på den! Men det är nog lugnt, har läget under kontroll där känns det som.
 
2 Veckor kvar till praktik. Även om jag inte har någon plats klar, så har jag förberett mig så gott jag kan. Har shoppat en ny vårgarderob. Gick lite all in på "business chic" looken. Blev kavajer, klänningar och massa annat :-) Är rätt trött på min nuvarande skol look: Vinterjacka, ryggsäck, jeans och tröja typ.
 
Hade lite det här som inspiration när jag var ute på min shoppingtur:
Ha en fin dag alla!
Puss
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela