Pancake

Drömmer om sommar

Publicerad 2015-02-05 14:10:00 i Allmänt

Bläää. Är fortfarande sjuk. Det går upp och ner och det är så jävla frustrerande.  Var hemma från skolan igår och idag är jag ledig och hemma och är helt sänkt. Att gå upp med barnen i morse, ge frukost och gå till föris var så sjukt jobbigt och jag var en riktigt surmamma. Efter det gick jag raka vägen hem och sov. 
 
Det som är jobbigt är att det är så frusterande, jag har kommit igång med träningen, går upp kl 5 och tränar innan skolan och så blir man sjuk och kan inte träna på två veckor, sen är det lixom som att man får börja om. Det enda jag vill är att vara pigg, frisk, stark och leva hälsosamt.
 
När jag inte är helt 100 så blir allt jobbigt. Jag blir sur, trött och grinig och vill bara äta skräp. Suck. Jag har ätit LCHF i över ett år, och känner mig helt trygg i det, Ibland slirar jag till, men på ett medvetet sett och det är lixom inget problem. När jag ska ha mens kan jag kan bli så sjukt sugen på typ chips, dip och cola ligth och då händer det att det slinker ner. Men nu har jag inte ätit "fulgodis" på hela året, och det känns lite bra faktiskt. Tänker att jag ska hålla mig och vänja mig av med den ovanan. So far har det gått strålande, har inte alls haft några cravings. Men nu, när man är ynklig och krasslig vill jag bara äta chips typ. Så jag gör allt för att inte trilla dit. Idag var det nära att jag kokade makaroner till lunch (det är oxå ett av mina cravings som jag kan bli sjukt sugen på) men jag kokade kaffe och åt ett fröknäcke med ost ist. Så gjorde jag egen chokladglass som nu ligger i frysen ifall jag får cravings i kväll :-)
 
Så en ynklig dag som denna känns det extra bra att vi bokade en resa igår! Surfar runt och kikar på sommarkläder och drömmer mig bort.
Drömmer oxå om att maxa träningen så jag är redo för beach 2015 :-)
 
Det här tänker jag kommer vara min look i sommar:
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2015-02-05 18:14:12

Åh! Krya på dig gumseplutt!! Och vart har ni bokat resa? Puss

Svar: Tack! Vi åker till Mallis, Cala Mesquida :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela