Pancake

Hej 2012

Publicerad 2012-01-16 11:17:50 i Livet

Men guuud, jag har ju inte bloggat på hela året! :-)
Har inte haft tid eller lust att hänga så mycket framför datorn. Men även om jag varit dålig på att komentera era bloggar så har jag läst dom... Så jag hänger med, även om jag varit lite frånvarande :-)

Julen firades hemma i lugn och ro med den närmaste familjen. Det var nog faktiskt den trevligaste julen på länge. Det var trevlig stämning, lugnt och skönt, god mat och ingen stress. Helt perfekt.
Nyåret firade vi i Täby hos Fam Aluc och det var jättetrevligt det med! Ett perfekt avslut på året.


LillHjärtat var Jul & Nyårsfin

2011 var för mig och min lilla familj ett jättebra år, tyvärr var det inte ett lika bra år för andra i vår närhet. Det var skilsmässor, sjukdommar och annat som ställde till det för folk. Och det påverkade ju vårat annars trevliga år. Men det är ju som det är, och man får verkligen försöka lägga fokus på det som är viktigt, och uppskatta det man har.
2011 har varit ett år då jag lärt mig mycket, jag har lagt mycket energi på att vara sann och ärlig mot mig själv och fokuserat på vad JAG vill och hur JAG mår. Jag känner mig verkligen tillfreds med mig själv och med mitt liv. Jag har upptäckt en massa nya spännande saker och fått massa kunskap och hittat en massa nya härliga bloggar som gett mig otroligt mycket! Tack för att ni finns och sprider så mycket glädje! 
 
2012 ska bli ett bra år, jag är taggad och ser fram mot vad det har att erbjuda!
Jag tänker lägga fokus på bra saker, jag är inte intresserad av att ta in en massa dålig energi i mitt liv. Jag väljer att ha kärlek och harmoni i livet, inte massa annat junk som stjäl energi.

Den här bilder har jag lagt ut förut, och det är det här som jag lägger min fokus på:

 

PUSS




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela