Pancake

Pyssla idag?

Publicerad 2011-11-02 09:38:27 i Allmänt

I oktober månad så hade jag och några vänner en Stegtävling, som helt enkelt gick ut på att den som gått mest steg under oktober vinner. Jag har gått och gått, så nu när oktober är slut så orkar jag inte ens gå ut på min dagliga morgonpromenad... Jag kan säga att under den här tävlingen har jag verkligen gått så mycket mer än vad jag annars skulle gjort. Man blir helt peppad och taggad. Man vill ju vinna lixom! Då tar man alla chanser man får att samla på sig steg.
Resutatet är inte helt klart ännu, jag återkommer om det blev någon vinst eller inte :-)  

Idag jobbar Darling långpass, villket innebär att han är hemma först kl 21. Skit tråkigt. Nu när InneboendeSvägerskan har flyttat oxå är det verkligen ensamt och trist dom här dagarna.
Planen idag är att hänga lite på Öppna Förskolan, ta en eftermiddagspromenad, och sen ska jag försöka vara lite kreativ och hitta på nåt roligt pyssel. Blir ju sugen när man läser roliga pysslebloggar som den här tex.


Den enda fördelen med att InneboendeSvägerskan har flyttat är att Lillhjärtat fått tillbaka sitt rum. Hon älskar att leka där inne!

Kommentarer

Postat av: kaffehörnan

Publicerad 2011-11-03 23:39:52

skönt med eget rum

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela