Pancake

Tentadax

Publicerad 2014-09-30 13:15:06 i Allmänt

Fikapaus i pluggandet. Har Tenta på torsdag och är hemma och pluggar idag och i morgon. Det är sista ekonomitentan och det känns som att hela mitt liv hänger på den :-)
Det är bara Ekonomi som gäller den här veckan i mitt liv. Drömmer om min lärare på nätterna, vaknar och ligger och tänker på bokslut när jag inte kan sova, tänker pluggtaktik när jag är ute i spåret och all övrig vaken tid tänker jag debet och kredit typ.
 
Jag har en bra känsla och jag tror det kommer gå bra, även om jag inte riktigt vet hur det ska gå till... Jag vet att jag ofta skjuter upp saker/plugg till sista sekund, och då blir döstressad och ångrar mig bittert att jag inte satte igång tidigare när jag sitter där dagen innan och undar vad det var som hände. Men jag vet ju oxå att jag levererar och att jag funkar bäst under press i sånna situationer. Så det kommer nog gå vägen. Lite pluggstress är nog bara bra, då blir man skärpt och får fokus. Fokus är bra. 
 
Har såklart som mål att få VG (högstra betyget på min utbildning). Och när jag får det så ska jag köpa mig en berlock till mitt armand.
 
Kanske nåt i stil med det här:
Andra mål jag har för tillfället är ett viktmål och att kunna springa hela 2 km spåret. Då ska jag oxå fylla på mitt armband. Så har kan jag titta på armbandet och påminna mig själv om att:
Jag kan, ingenting är omöjligt. 
 
Kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela