Pancake

Soliga härliga dag!

Publicerad 2014-11-27 10:00:00 i Allmänt

Skrev ju ett inlägg förut om hur bra mat får mig att må bättre. Hittade en bra artikel på nätet som bekräftar mina tankar om maten och hur det har påverkat mig:

Inflammationsdrivande mat gör dig sjuk och deppig och inflammationshämmande kost gör dig frisk och glad. Det visar en ny studie från Harvard. 

Rött kött, socker och vitt mjöl kan orsaka hjärtkärlsjukdomar, diabetes och cancer. Men inflammationsdrivande mat gör oss inte bara sjuka utan ökar även risken för att bli deprimerade, visar en ny studie.
 
Mer att läsa finns på:
http://kurera.se/byt-ut-maten-som-gor-dig-deppig-mot-maten-som-gor-dig-glad/
 
Idag är jag "ledig". Men hemmaplugg står på schemat. Så ska jag smita iväg och fixa naglarna. Får se om jag kanske tar en långpromenad oxå. Känner mig ok i kroppen faktiskt, benet är under kontroll. Känner mig lite stel och en redig massage skulle inte va helt fel faktiskt. Mjukstart med promenad och sen börja träna så smått är planen!
 
Idag skiner solen och himlen är blå, härligt! Behövs verkligen! Det har varit massor av dålig energi runt mig sista tiden. Inte kul. Tog ett beslut häromdagen att ta tag i mitt liv och göra aktriva val om hur jag vill leva mitt liv (eller det gör jag väl redan, men ibland måste man påminna sig själv och tänka till lite). Livet är aldeles för kort för att bara glida med och vara missnöjd på det ena och det andra.
 
Jag vill leva mitt bästa liv, hela tiden och göra det bästa för mig och min fina familj
Jag vill vara en bra mamma, fru och vän
Jag vill äta bra mat som jag mår bra av
Jag vill göra saker som jag mår bra av
Jag vill träna och bli stark i kroppen
 
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela