Pancake

Fan fan fan

Publicerad 2010-08-31 17:33:41 i Allmänt

Alltså jag D Ö R... Var hos tandläkaren idag. Har ju haft problem med en tand i typ 1½ år nu, och det blir aldrig någon ordning på den! Den vill lixom inte sluta att vara inflamerad. Jag springer hos tandläkaren titt som tätt och han kollar, rengör, ger mig medicin, men den vill bara inte ge sig.
Så nu idag så konstaterade han att det nog inte är så mycket mer att göra än att dra ut den!!! Han tror att det är en liten spricka i som man inte ser, som gör att det inte läker. Det var även en annan tandläkare där idag som oxå tittade och konstaterade samma sak...

Han säger att det är verkligen ytterst ovanligt att sånt här händer, jag har perfekt munhygien och bra tänder, men ändå så kan sånt här hända.

För det första så vågar jag inte dra ut en tand, jag dör av bara tanken. Nu när jag är gravid så kan jag inte heller få nåt knark.
För det andra, jag vägrar vara tandlös! Det är längst upp och tanden näst längst in, så man klarar sig utan den, men jag bara vägrar. Jag kunde göra ett implantat sen sa han, men det skulle kosta typ 25000:-.
Kul.

Men jag bara vägrar att vara tandlös, nån måtta får det vara!!!
Jag är asdeppig nu idag, som tur var så var jag ledig, så efter tandis så åkte jag hem och drog täcket över huvudet och jag har sovit bort den här skitdagen.

Kommentarer

Postat av: Leia

Publicerad 2010-08-31 18:05:46

Ahhhhhhh, :(



Jag har dragit ut 3 visdomstander men jag kan inte tanka mig hur d skulle va utan knark!



KRAM

P

Postat av: Panki

Publicerad 2010-08-31 18:19:35

Du fick väl någon härlig infamation när du drog ut nån vill jag minnas?

Alltså jag får ju vanlig bedövning, men inget tyngre, inget som är narkotikaklassat :-(

Postat av: fiafidolin

Publicerad 2010-09-01 10:33:04

Men söta du, du ska föda barn... Jag lovar dig att dra ut en tand (med bedövning dessutom) kommer att vara som en liten fis i jämförelse ;)



Du kommer att klara det galant!

Och inte behöver du göra implantat heller. Ingen människa kommer att veta att du saknar en tand. Och själv kommer du att vänja dig snabbt.



Inga problem sötis, det där fixar du plättlätt!

Puss! <3

Postat av: Karin

Publicerad 2010-09-01 15:10:25

Jag vet inte om det hjälper, men jag kan iaf tala om att jag har dragit ut sju tänder (eller nåt åt det hållet) med bara vanlig lokalbedövning och kände ingenting!

Och som sagt, du ska ju för bövelen klämma ut en unge! ;)

Hoppas det går bra. Kram

Postat av: leopardia

Publicerad 2010-09-01 21:31:38

Gå till en annan tandläkare kanske....?

25papp för en protes låter dyrt... Min kostade typ 5, iofs är ju roten kvar så att säga, men man måste ju kunna göra likadant, bara att man måste ta död på tanden först...

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela