Pancake

Mina olika liv

Publicerad 2009-10-31 10:55:30 i Livet

Vad är det för fel, här har man varit trött som en åsna hela veckan, och bara legat och dragit sig på mornarna och varit nästan medvetslös när man varit tvungen att gå upp. Har längtat efter denna dag att få sova ut och ligga och dra sig hur länge man vill. Men kul, då vaknar man 8,40 och e så pass pigg att det inte e annat att göra än att gå upp!
Suck.
Men visst, nu sitter jag här pigg kl 10,18 och dricker kaffe efter att har haft en skön morgon med ett långt varmt och härligt bad som start. Och har hela dagen framför mig ist för att ha sovit bort halva dagen...

Var och shoppade lite på Body Shop i förra veckan, så nu sitter jag insmord och njuter av doften av Cocoa Butter Body Lotion. Doftar ljuvligt! Får mig att minnas tiden då jag gick i 6:an då jag använde samma creme. Jag minns att jag var i London med min mamma och shoppade massa på Body Shop där... Det känns som hundra år sen. Ett helt annat liv.
Har tänkt på det, man lever verkligen olika liv. Mitt liv jag lever nu är heeeeelt different från mina tidigare liv.

Jag kan nog dela in  mina liv såhär:

Barndomen, den var väl som den var, lite galen men ändå mycket kärlek.

Tonåren, då var kompisarna det viktigaste, dom var ens familj typ. Det hände mycket skoj. Samtidigt var jag väldigt kluven, mina vänner ville dansa till Eurotechno och ha beiga kläder, medans jag inte kände mig hemma där, jag ville dansa till tung synth och ha svarta kläder. Och det var inte så lätt, det fanns lixom inte internet (stenåldern tydligen) där man kunde leka med likasinnade, och det vimlade inte direkt av synth eller rockklubbar i stockoholm. Men men, jag kompromissaden så gott jag kunde, hängde på Eurotechnodiscon och poppa runt men klädde mig svart och hade mycket smink och ring i ögonbrynet typ.

Bingolivet, då man jobbade på bingon och livet var en fest på alla håll och kanter. Mycket musik, fest, killar, gemenskap, festivaler, konserter. Även här var det kompisarna som var ens familj, men inte samma kompisar som i tonåren. väldigt roliga år, och alla pengar gick åt till fest och nöjen. Man tjänade ganska mycket pengar, för man jobbade mycket, men oj vad dyrt det är att leva partyliv, man var alltid pank den 20:e. Jag utvecklades och lärde mig massa under dom åren, och träffade så många härliga vänner som jag alltid kommer att ha i mitt hjärta och jag har verkligen tagit med mig erfarenheter därifrån.

Nutid, tiden med R. Lugt och soft liv i förorten, R och hans familj e min familj. Livet är skönt och lugnt. 
Alltså skulle nån komma och säga till mig i mina tidigare liv att Du kommer att vara tillsammans med en kille som har fotboll som största intresse, inte gillar din musik, och inte ser ut som en rockstjärnepojke och inte gillar rödvin. Ni kommer sen bo i förorten, inte dricka alkohol, och du kommer att följa med på fotboll och då låna hans AIKhalsduk. Då skulle jag bara skrattat och säga, jo jo, stor risk, ALDRIG att det kommer hända. 
Men men, man vet aldrig hur saker kommer att bli i framtiden. Jag trivs så oerhört mycket i mitt liv nu, även om jag vet att en del gamla vänner tycker att jag lever tråkliv och jag tror nånstans att dom inte tror jag trivs med det. Men det är fel, jag har trivits i mina tidigare liv, men man utvecklas ju och saker och ting händer i livet, stora som små, och det gör att man går vidare i livet, och att man kanske skaffar sig andra intressen och värderingar... Man kan inte stå och stampa på samma ställe hela livet. Har man levt ett liv med massa fart och fläkt, stora och små tragedier till höger och vänster och med en jäkla massa uppförsbackar hela tiden, då är det så himla skönt att livet bara är lugnt och skönt och att man är tillfreds med sig själv. Och det är jag nu i mitt liv. 

Sen vet man ju inte hur framtiden ser ut, hur många mer liv man kommer att ha :-) 
Det är det som gör livet så spännade! 

En uppmaning till er alla bloggmänniskor, ta 5 minuter och fundera över era liv dela med er av era olika liv!


Kommentarer

Postat av: leopardia

Publicerad 2009-10-31 14:30:00

Jag kan inte, pappa läser min blogg ;)

Postat av: Panki

Publicerad 2009-10-31 14:53:27

Meh, klart du kan :-) Du har väl inget att dölja...

Postat av: Panki

Publicerad 2009-10-31 14:54:01

Tror lixom inte på det här att dom ser dig som ett oskyldigt litet lamm :-)

Postat av: Tess

Publicerad 2009-10-31 16:45:35

WOW! Vilket bar inlägg... skall se om jag orkar skriva något liknande! Haha! Ditt liv har verkligen förändrats om man jämnför med mitt! Haha! Puss

Postat av: N.

Publicerad 2009-11-02 20:28:03

Kul inlägg! Jag ska ta mig en liten funderare jag med :-)

Härligt att läsa att du är nöjd och lycklig!

Postat av: Linda

Publicerad 2009-11-05 11:00:00

Vilket härligt inlägg! Jag tänkte precis dessa tankar häromdagen - vad allt förändras! Hur olika man "är" fast ändå samma på nåt sätt ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela