Pancake

Hej 2015!

Publicerad 2015-01-02 09:00:00 i Allmänt

Nytt härligt år!
 
Det blev en sista minuten ändring i planerna så vi firade hemma i år. Skulle varit med fam Aluc men jag och lilltjejen var småkrassliga och jag kände verkligen att det blev för mycket att åka bort. Och eftersom jag lärt mig lyssna på mig själv så lämnade vi återbud.
 
Darling jobbade och kom hem vid 19,30 så jag och tjejerna åt nyårsmiddag själva, det blev Falukorv och broccoligratäng :-)
Sen kom Darling och då spelade vi spel, tände tomtebloss och hade disco och dansade till Abba. Tjejerna somnade nöjda och glada. Sen åt jag och Darling lite snacks, drack öl och vid 12 skålade vi i Champagne och gick ut och kollade fyverkerier. Efter det hade vi köksfest :-) Tog tjejernas discolampa och ställde på diskbänken och sen poppade vi Kent och dansade hela natten. Och jag gick all in på vinet. Vi hade verkligen skitkul! (Ett under att inte barnen vaknade, vi har ju ingen sovrumsdörr och volymen höjdes i takt med att vinet sinade)
Tyvärr var inte årets första dag lika rolig, jag var sjukt bakis. Den här baksmällan kvalade in på min "Top 3 värsta baksmällan" ever. Fy fan verkligen. Ok när man var ung, kunde köpa pizza och bara ligga i soffan hela dagen och svulla och kolla film. Men nu, när man är vuxen med ansvar och barn, jiiisus. Ingen vila ingen ro, hade tvättstugan och sen jobbade Darling så det var full fart. Phu.
 
Så. Nu har jag tagit beslutet att jag ska sluta dricka alkohol. Ingen big deal egentligen, men jag känner mig väldigt nöjd med mitt beslut. Lika bra att sluta när det är som roligast, och det var verkligen roligt på nyårsafton.
Känner att jag vill leva ett bra liv, vara sund och ta hand om mig så att jag mår mitt bästa. Och som jag mådde igår, det passar lixom inte in i min livsstil känner jag. Även om det inte händer ofta, jag tar ett glas vin och nån öl nu och då, så känns det lite "sunkigt", och det har jag känt ett tag... Som sagt, känns väldigt bra att ha tagit det beslutet.
 
 
 
 
 Kärlek
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela