Pancake

Fokus

Publicerad 2014-09-07 09:06:21 i Allmänt

Todiloo. Söndag, solen skiner och snart är det tjejmys som gäller här hemma då Darling jobbar hela dagen. Igår var det jag som jobbade hela dagen så jag ser fram mot tjejmyset. Tänker fluffa runt osminkad i mjukisbrallor, göra pannkakor, vara ute och leka och busa. Härliga Söndag!
 
Har rannsakat mig själv i veckan och kommit fram till följande:
 
Har bestämt mig för att jobba mina "varannanlördagar" året ut och sedan lägga ner extrajobbet. Hade väl egentligen redan det som plan, men har funderat massa hit å dit på om jag skulle säga upp mig tidigare, för att inte missa massa familjetid. Men nu har jag bestämt mig en gång för alla iaf, kör på året ut.
 
Och från och med nu ska jag strama åt plånboken oxå, nu får det vara nog med utsvävningar på ett tag :-) Har ju haft spenderarbyxorna på och köpt massa nytt hem, shoppat kläder och varit på ansiktsbehandling och lyxat massa :-) Kul att sväva ut ibland, men nu blir det back to normal. Jag kan ju gilla det här med att göra det mesta möljiga med det minsta möjliga, ser det lite som sport att klara sig på lite pengar. Om ni fattar vad jag menar :-) Man får tänka till och vara lite kreativ med ekonomin. 
 
En annan sak jag bestämde mig för i fredags var att jag ska höja upp pluggnivån oxå. Den här terminsstarten har jag gnällt mycket om att det är svårt, jag har glömt bort massa under sommaren osv.
Å så kan man inte ha det, herre jösses.
Så nu växlar jag upp och skärper till mig helt enkelt. Ska gå all in och satsa 110%
 
Fokus och sikta mot målen. Heja mig!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela