Pancake

Ny härlig vecka!

Publicerad 2014-11-24 09:57:00 i Allmänt

Äntligen måndag, en ny härlig vecka!
Förra veckan var faktiskt helt skitjobbig. Blä. Började natten till söndagen då jag sov jag 3 timmar. Och utan sömn blir jag helt i obalans.  Sen har jag varit ledsen, irriterad och arg. Och alla dom där sakerna tillsammamns- då blir det hey baberiba. Dålig sömn, jobbiga känslor - då bara föll allt med maten oxå. Efter att ha sovit 3 timmar, och sen vara själv hemma med tjejerna hela dagen, då blev det hemkörd pizza till middag på söndagen, och hela veckan bara fortsatte i samma anda. Har ätit sjuuuukt mycket skräp hela veckan. Hade mycket i skolan sista rycket innan terminsavslutningen, och på det fick jag ont i benet. Och allt hänger ju ihop. Dålig sömn, dålig mat, ont i kroppen. Så blir det som en ond cirkel. Tror faktiskt att mitt onda triggades igång av allt- sömnen, maten och stressen.
 
Men nu är det ny vecka. Har skitont i benet och är hemma från skolan. Helt sjukt ont faktiskt.  Känns typ som att nån kör in en kniv i benet och vrider om. Panik när man är ensam hemma med tjejerna, jag kan lixom inte gå för det gör så jävla ont. Tur att Darling var hemma igår, jag kunde verkligen inte komma ur soffan för att natta stortjejen :-( Panik när inget hjälper, voltaren, värmedyna, massage, citodon- ingen effekt alls :(
 
Ska vara hemma och försöka få ordning på kroppen, stretcha, massera, ut och gå och se om det blir bättre. Har bestämt mig för att det ska bli bättre, så det blir nog bra. 
 
Ska sätta mig och planera lite inför december, det är mycket som händer. Stortjejen fyller år, sen är det jul med allt som hör till. Ser fram mot julen, och tänker vara väl förberedd och  inte ha någon "fixa-saker-i-sista-minuten-stress".
 
Jag tycker att julen ska vara en tid då man har familjemys, det ska vara trevligt, ingen stress eller hets, man lagar god mat och inte överdriva julklappshetsen. Jag tycker oxå att man ska ha rätten att göra som man vill. Jag vägrar stressa, hetsa och anpassa mig enbart för att göra andra nöjda. Jag har en liten familj och jag vill att vi ska kunna få ha våra traditioner och få göra det vi vill, utan att det ska bli sura miner. Julen kan skapa så mycket stress ångest och dålig energi, och jag bara vägrar ha det i mitt liv. Julen är viktig för mig, jag har haft min del av julångest, stress och det var många jular som jag bojkottade och valde att inte fira.
Så. Från och med nu firar vi julafton hemma hos oss med våra traditioner, som vi vill ha det. Dom som vill komma och fira med oss är varmt välkomna. Sedan finns det många andra dagar runt julen vi gärna hittar på saker och hälsar på folk.
 
*våga-vägra-julstress*
 
 
Puss

Kommentarer

Postat av: Ia

Publicerad 2014-11-25 10:50:48

Men oj!
Hoppas benet blir bra snart!!
Det där med julen håller jag bara med om. Alla ska göra det som funkar bäst för dem. Jag tänker inte rusa runt på julafton hitan o ditan.
Kram o krya på dig!!

Svar: Eller hur. Å det är ju inte som när man ska åka själv att man klär på sig och hoppar i bilen. Det är alltid sånt projekt med barn :-) nä, ingen julstress tack :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela