Pancake

blipp blipp

Publicerad 2014-11-26 16:15:00 i Allmänt

Fick en minut över här innan det är dax för hämtning så jag passar på att blippa lite här :-)
Ska ha utvecklingssamtal på Föris. Ska ju bli intressant och se hur det går till.
Jag är såååå nöjd med den här Förskolan och tjejerna trivs bra. Trist bara att stortjejens bästis ska flytta nu i december. Han är förövrigt käääär i henne haha. Så himla kul när hans mamma berättade det <3
 
Har haft en skön dag, har pluggat, besökt darlings jobb och spelat lite bingo :-) Först fick jag en 100 ing i dricks av en gäst, (haha jag har ju inte jobbat där på 100 år så det var ju kul) Sen vann jag 120 kr så det gick jämt upp kan man säga. Sen gick jag till frissan och gjorde lite slingor, det var elevbehandling som kostade noll, det passade mig perfekt. Passade även på att plugga lite både på bingon och hos frissan. Har en stoooor tenta nästa vecka, så jag måste verkligen ta alla tillfällen jag kan på att plugga.
 
Fasiken vad den här hösten har rullat på snabbt! Jiisus, jag har typ 1 vecka kvar i skolan, sen är det jullov. Har funderat mycket dom här dagarna på att jag ska sätta mig ner och reflektera, planera och jobba på min målbild. Det är så himla lätt att livet bara rullar på lixom.
Jag vill göra aktiva val och skapa det liv jag vill leva. Inte bara hänga på och så blir det som det blir. 
Bloggar mer om det i morgon, för nu ska jag till föris!
 
Puss & Kärlek!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela