Pancake

December!

Publicerad 2014-12-01 13:04:03 i Allmänt

Wiiihoo, nu är det December! Bara snön som fattas. Jag skulle vilja ha sådär hysteriskt mycket snö i år :-)
 
Här hemma har det pyntas litegrann. Jag går inte all in första advent, jag sätter upp ljusstakar och stjärnor i fönsterna och har köpt några hyacinter. Det får räcka. Så har vi ätit lite pepparkakor i helgen (inte jag, men dom andra, jag spart mig tills senare :-) ). Andra advent kommer lite mer saker fram och på lucia går vi bananas på julpyntet.
 
 
 
Förövrigt så håller jag på att återhämta mig från Vinterkräksjukan. Blä. Vi har ju redan haft en magsjukesväng här hemma, så nu har vi gjort vårt det här året banne mig!
Alla utom Darling blev drabbade (han verkar vara imun, han får aldrig vinterkräksjukan). Som tur var har vi gått i skift, så alla var inte sjuka samtidigt. Jag hade lite lätt panik igår när Darling jobbade hela dagen, och det enda jag kunde göra var att ligga på soffan med en blöt handduk på huvudet. Jag sov, halvsov eller sprang till toaletten. Barnen fick klara sig sjävla. Stortjejen var så duktig och hjälpte mig med allt. Tur att lilltjejen sov middag tre timmar, det är svårare med henne. Jag förklarade för Stortjejen att mamma inte kunde laga någon mat idag, och då tittade hon på mig och svarade förskräckt: Men mamma, jag kan ju inte heller laga mat, vad ska vi göra??? Jag hittade en bytta med färdiga makaroner som jag micrade och ställde fram, så fick dom äta det till middag. Delikatessmiddagen de luxe haha. Aja, vad ska man göra. Det blev lite hey baberiba, men nu är vi på G igen. Darling har varit ledig idag, så han har tvättat allt, fxat och donat. Jag har sanerat både hem och mig själv. Så nu känns det ok faktiskt. Känner mig lite stressad bara över att jag har en megastor tenta på onsdag, och med alla hemma är det svårt att få studiero.
 
Nog om det.
 
Jag hade ju tänkt köra sista rycket nu i slutet av året med en Squatsutmaning. Men får se om jag orkar och hinner få till det idag. Gjorde ju en förra året, klicka här och är sjukt stolt över att jag sista dagen faktsikt lyckades göra 230(!) Squats på en och samma dag! 
Återkommer om jag hinner få till nån idag.
 
 
Nu ska jag passa på att plugga medans övriga familjen är ute på promenad.
 
Kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela