Pancake

Livet är en fest och jag är bjuden

Publicerad 2014-08-12 10:26:00 i Allmänt

Woop woop, det var inte igår...
Har tydligen haft en lång bloggpaus :-) Har typ inte riktigt kännt att jag haft tid att blogga. Skola jobb och familj tar sin lilla tid, och att då sätta sig framför datorn dom få lediga stunder man har känns inte så lockande.
 
Förövrigt är livet en fest. Har flyttat och är sååååå glad och nöjd med nya boendet! Har ju velat flytta ett bra tag, men som student med studiebidrag och en man som är pappaledig är det ju inte helt enkelt att få till det. Inte drömscenariot för att få lånelöfte direkt :-)
Men. Jag har ju som tur är lärt mig knepet; LOA. Så mot alla odds så sitter jag nu här i vår jättefina lägenhet med nyrenoverat kök, stor härlig balkong och bara njuter av livet.
 
(Sedan min fina vän T introducerade mig i LOA världen så har mitt liv verkligen blivit till det bättre, är evigt tacksam verkligen!)
 
Typ ALLT med nya boendet är bättre än det förra. Inte för att vi hade det dåligt förut, vi trivdes faktiskt bra, men det här är ändå ett upplyft.
Allt har gått så fort smidigt och enkelt oxå. Har ju hört så mycket om hur jobbigt det är med att sälja lägenhet och hur mycket energi det tar å bla bla. Men för oss gick det såååå smidigt, köp av lgh, visning av våran, försäljning och inflyttning, klart. Bra vinst gjorde vi oxå. Som sagt, nemas problemas, life is good.
 
Idag börjar tjejerna på nya förskolan och Darling är med på inskolningen. Förskolan känns sååå bra, den ligger jättenära, stor fin utegård, trevlig personal och allt känns super verkligen. Som sagt, allt är bättre här :-)
 
Jag har en förmiddag här hemma helt själv, så lyxigt! Minns inte ens när jag hade det sist? Jag ska fixa dona, tvätta och plugga lite.
Skolan började igår och jag är taggad. Har ju jobbat hela sommaren så det känns skönt med lite skola nu. Har haft ett helt ok sommarjobb, men känner verkligen att jag är tacksam över att gå den utbildningen jag gör, för uh va jag inte vill jobba i butik. Och utan utbildning så är det ju typ sånna jobb man får ta. Det passar verkligen inte mig...
 
Som sagt, livet är en fest och får väl se om det blir lite med bloggande här framöver.
 
Puss

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2014-08-13 06:23:25

Åh vad härligt att läsa ditt inlägg!
Så otroligt kul att ni trivs o mår bra!
Inte får du sluta blogga, jag älskar att läsa din blogg!
Kramar på er alla!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela