Pancake

Färgglatt var det här!

Publicerad 2013-10-31 09:45:00 i Allmänt

Hej å hå.
Sitter och har en tyst och lugn stund med min kaffe. Phu, första "lediga stunden" på jag vet inte hur många dagar...
Vi har haft lite sjukstuga här hella veckan, det har varit blandade karameller med både förkylning och magsjuka. Stortjejen har varit hemma från Dagis, så det har varit fullt upp vekligen. Tur att man har världens bästa man, så man kan sammarbeta. Det blir så mycket enklare då. Jag har verkligen respekt för alla ensamstående föräldrar!
 
Annars är barnen verkligen duktiga, framförallt stortjejen. Hon är så hjälpsam, duktig och rolig att hänga med, så det har varit ganska trevligt att få lite mystid den här veckan, trots att vi varit sjuka. Det är oxå så skönt att det har lugnat ner sig med barnen på kvällarna, nu när jag ofta är själv med nattning och allt. Lilltjejen somnar sött vid 19 efter välling, nemas problemas. Och Stortjejen borstar glatt tänderna kl 19,30 sen läser vi saga och hon somnar sött innan 20. Inga konstigheter. Så. Jäkla. Skönt.
Har ju inte alltid varit så här soft vid nattning, så jag är otroligt tacksam!
 
Igår röjde jag runt här hemma och pysslade, fixade och städade. Fönsterputsaren var här och fixade fina fönster, och då passade jag på att fixa med alla blommor, byta till höst/vinter gardinderna, och piffa lite. Alltså inte det att jag är för lat för att städa, verkligen inte. Men jag är faktiskt skitdålig på att putsa fönster, och det tar otroligt lång tid! Det är sååå värt att betala 335:- två gånger om året och få det Tipp topp! Brukar köra en gång till våren och en gång på hösten.
 
Piffade som sagt och böt gardiner, och soffkuddar. Jag älskar färg, och skulle inte alls trivas med att ha så där vitt, fräscht och stilrent som så många har. Jag tycker färgglatt är så härligt, och man blir lixom glad av färg. Så även om vi har tex beige på väggar och en beige soffa, så piffar jag alltid med färggranna detaljer. Så kan man enkelt göra en liten makeover genom att byta kuddfodral och gardiner tex. Nu tog jag inga förebilder, men sommarens färg i vardagsrummet var mer lila och rosa.
 
 
Inte världens bästa bilder, men som ni ser gillar jag färgglada barn oxå :-)
 
Kuddfodralen och den randiga kudden har jag "köpt" gratis på Jysk via Wrapp.
I love Wrapp och min vän Leopardia är en hejjare på att wrappa mig, så jag har säkert fått dom här kuddarna av henne, så TACK fina vän!  Har ni Facebook men inte wrapp ännu, så fixa, just do it. Lilltjejen fick tex en jättefin härligt grön body från lindex häromdagen. Hade en wrapp på 50:- och bodyn var nedsatt från 99:- till 50:-
I love gratis! 
 
 Kram
 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-10-31 13:02:51

Himla tjusigt, och tjejen matchar ju inredningen fint där =)
Hoppas du har en bra torsdag.
Kram

Svar: Tackar :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela