Pancake

Trevligt lördagsmys

Publicerad 2013-11-10 12:20:00 i Allmänt

Söndag och här sitter jag mätt och belåten efter en ostpizza och smuttar på en kaffe. Lilltjejen ligger och sover och Stortjejen och Darling är på Bio. Alltså, shit, min lilla tjej är på bio lixom! Fattar inte att hon är så stor :-)

Igår var jag på bio och såg Jobs. Det var riktigt trevligt att få komma ut lite och ta en eftermiddag på stan! Filmen var helt ok. Jag håller ju på att läsa boken om Steve Jobs, och är ju sjukt fascinerad och imponerad över denne mycket märklige man.
 
Passade på att slinka in på LCHF shoppen och shoppa lite:
 
Fettuccine Mungböner
Den här pastan är unik för den är gjord på ekologiska mungböner, ingenting annat! Den är naturligt fiberrik, glutenfri och innehåller mycket protein. Dessutom har den lågt kolhydratinnehåll med långsamma kolhydrater som ger lång mättnadskänsla.
 
Sweet Drops 
är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral.
 
Broccolichipsen
är vaakumfriterade. Under processen avlägsnar man snabbt fukten från färska grönsaker i en temperatur under 80 grader. På grund av den låga temperaturen behålls näringsämnen och naturliga färger.Produkten är helt naturlig utan tillsatser.
 
GROK
är en fantastisk ugnsbakad produkt tillverkad av 100 % ost! Frasiga små ostknappar, lagom salta med tydlig ost smak, perfekt som tilltugg när det är fest eller som tillbehör till en sallad. Innehåller inga kolhydrater, är rik på protein, kalcium och fosfor. Läckraste LCHF snacket!
 
Celsius
Celsius är en dryck som kan drickas när som helst på dagen, när du vill förbränna extra kalorier, vill dricka ett gott och nyttigt alternativ eller få en energikick. Den fungerar bäst i kombination med en hälsosam diet och regelbunden träning. Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.
Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt).
 

Jag är ingen "läskmänniska" direkt, men jag blev nyfiken på Celsius efter att ha sett i många LCHFbloggar att det dricks. Eftersom jag skulle på bio så köpte jag en och drack på bion (tackade nej till gratispopcorn, heja mig). Inte alls min grej. Smakade bara massa socker. Sen är jag mycket skeptiskt till att den här drycken ska vara bra för kroppen... Så den kommer jag inte köpa igen.
 
När jag kom hem från bion så hade vi lite lördagsmys hemma. Vi kolla på film och Darling åt popcorn (inte jag, heja mig igen) medans jag provade mina nyinköpta snacks.
Grok- inte min grej. Gör hellre egna ostsnacks.
Broccolichips- Inte ett dugg goda som dom är. Men, till en god dipp så var dom riktigt goda! Bra alternativ till lördagssnacks, istället för att dippa grönsaker. Kommer helt klart köpa dom igen!!
 
I morse åt jag en tallrik rysk 10% ig yoghurt med några droppar Sweet Drops vanilj. OMG va gott! Som värsta efterrätten!!! Misstänker att den där flaskan kommer att gå åt som smör i solsken här hemma!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess - Svengelska Huset

Publicerad 2013-11-10 18:32:01

Mmm... jag borde kanske beställa hem lite sweetdrops jag med då :)
Och jag håller med angående Celsius.. Inte ett dugg gott, men precis som du är jag ingen läskperson så då skippar jag gärna Celsius också faktiskt. Kram

Svar: Ja, du måste bara beställa det!
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela