Pancake

Ingen guldstjärna så långt ögat når

Publicerad 2013-11-10 21:36:00 i Allmänt

Bah bah bläää. Jag har just lämnat in världens sämsta inlämingsuppgift. På riktigt, världens sämsta!
Jag har ju alltid som ambition att få högsta betyg i allt jag läser, och jag gör alltid mitt bästa, även om det oftast är i sista sekunden.
Men det här, nä. Fy va hemst. Känns inte bra att lämna in det så dåligt, men va fan. Jag vet inte hur jag skulle kunna göra bättre faktiskt, och jag bara kände att va fan, jag måste lämna in nåt. 1 dag för sent oxå. Blä.
 
 
 
Den här kursen jag läser, Affärskomunikation hade jag sett fram mot att läsa. Ämnet är ju intressant och något man har nytta av kände jag.
 
Jag kan skriva hur mycket som helst om hur dåligt upplagt det är och hur jävla oengagerad läraren är men lång historia kort så kan man säga att lektionerna är uppbyggda på två böcker, varav vi har en vi läser. Jag påpekade att han borde uppdatera lektionerna efter den boken vi läser, men inget har hänt. Och så ska man sitta och hämta information från nätet vilket jag tycker är helt bananas. Sen svarar inte läraren på mail, jag har mailat i en veckas tid nu om ett salsprov jag ska göra men inte fått svar på.
 
Så jag har lixom lessnat. Kursen är intensiv, bara 5 veckor och jag tappade lusten helt när det var så struligt. Man har lixom inte tid med strul när det ska gå så fort.
 
Så jag får väl ta att jag inte får något bra betyg helt enket, utan hoppas att jag blir godkänd helt enkelt (är inte säker på det efter min usla insatts på sista inlämninigen...)
 
Men det känns inge vidare att göra så dåligt ifrån sig...
 
Blä
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela