Pancake

I did it!

Publicerad 2013-05-06 16:05:00 i Allmänt

Jag har alltid varit sådär att jag velat ha låååångt hår. Sen jag var liten. Och jag har tyckt att tjejer som kommit upp i en viss ålder, efter att ha skaffat barn och då klippt sigt kort varit så jävla töntiga.
Jag skulle aaaaldrig bli en tant med kort hår minsann.
 
MEN. Efter att jag födde lilla bebisen nu så var mitt hår så jävla olidigligt så det bara finns inte! Det var slitet, jag tappade supermycket hela tiden, och det var verkligen skitrisigt. Det typ gjorde ont i håret kändes det som. Det kändes på nåt sätt att det var för långt. Svårt att förklara. Det hade just hunnit återhämtat sig efter att jag födde barn fösta gången, allt jag tappade då hade vuxit ut igen.
Jag var såååå LESS.
Hade jag inte gått till frissan är risken att jag gjort en Britney stor kan jag säga.
 
 
Som tur var så gick det inte så långt, utan jag bokade in mig hos frissan. Hade turen att komma till en jätteduktig och trevlig tjej. Jag hoppade att klippa mig på jobbet, även om det hade spart mig 530:- Jag ville gå till någon som kunde göra nåt nytt lixom.
Kolla va kort, liiiiiten pyttetoffs :-)
Blev så jäkla nöjd, och det var så sjukt skönt att bara bli av med håret så ni kan inte ana! Känslan när hon tog fram trimmern och rakade i nacken var obeskrivlig. Underbart verkligen. Jag var så nöjd efteråt och glad att frisören fick en spontankram :-)
 
Frisyren är lättskött och tar typ 1 minut att fixa. Jag kan ha det lite lockkigt eller platta lite. Man kan göra lite som lixom.
 
Jag hade ju förberett Darling på att jag antagligen skulle komma hem med superkort hår, och han tyckte att visst, kör. Du är fin i allt typ.
När jag kom hem sa han att det var fint. Och "Du ser äldre ut"
Ni fattar att det blev lite dålig stämning den kvällen va? Haha.
 
Jag skiter i om jag ser äldre ut, orka ha långt hår när man ändå aldrig orkar ha det utsläppt.
Var på en jobbintervjuv häromdagen och han sa: Jag vill ju ha nån som du, som är lite äldre. Jag vill inte ha någon ung liten snärta som springer omkring här.
Mohahaha, jaha ja.
Men det känns för jävla skönt, tant eller inte. I love mitt nya hår.
 
För er som inte minns hur jag såg ut innan så kan ni kika här.
 
Puss och hej
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2013-05-06 16:53:23

Suuuperfiiint gumsan!!! Och vad modig du är!! R är ju för rolig...hahaha... Bless him! :) Vad är det för jobb du varit på intervju på?? Puss

Svar: Tack :-) Ska jobba lite extra i sommar i en rooolig butik :-)
Rolig om man gillar leksaker alltså :-)
Puss
pancake.webblogg.se

Postat av: Maria

Publicerad 2013-05-06 21:01:45

Men det är ju fantastiskt!!! Vad fin du är!!
Skitsnygg i nya frisyren!!!
Du kommer spara så sjukt mycket schampo! :))

Postat av: Ullis

Publicerad 2013-05-07 13:36:45

Åh så fin och vacker du var i din nya frisyr, som han sa du är inte någon liten snärta utan en vacker kvinna i den härliga unga "medelåldern", du har fött två underbara barn och har en stabil familj. tycker din nya frisyr utstrålar den du är på ett mycket positivt sätt.

Svar: Tack, va gullig du är! Kraaam!
pancake.webblogg.se

Postat av: loppan

Publicerad 2013-05-08 17:15:37

Jag tycker ju att det blev skitsnyggt, men det vet du ju redan!
Hmm, man kanske ser äldre ut i kort hår, jag vet inte riktigt... Men det rör ju sig inte om att du ser äldre ut än vad du är ändå så, så då kvittar det ju :)
Jag har ju typ samma, när jag väl klipper mig, fast jag har tråkigt rakt hår istället och ja, man kanske går från 30 till 35 på det klippet, men det är ju liksom nada problemas med det...

Svar: Vi kommer ändå aaaaalltid vara young and fresh :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela