Pancake

Happi happi

Publicerad 2013-05-28 21:25:00 i Allmänt

Halloj i stugorna!
Jag håller på att vakna till liv igen efter en galet intensiv period... Plugg, jobb, sjukdom (har tydligen inget imunförsvar alls), nytt jobb, mera plugg och en kamp för att hinna med hemmamyset blev lite väl mycket (man tror ju alltid att äh, det här fixar jag, inga problem). Så i helgen har jag stängt av mobilen och bara landat.... myst osminkad med ruffsigt hår, gosat med småtjejerna och Darling och bara varit.
Så skööönt så ni anar inte! Det blev liiiite för mycket där ett tag...
 
I måndags startade min Företagsekonomi 2. Men den läser jag på distans, och det känns på ett sätt inte bra, eftersom att jag lär mig mest i klassrum och det är ett ämne som det är kul att kunna diskutera och jobba med andra. Men på ett sätt känns det ju fantastiskt bra, som igår tex så tog jag med mig barnvagnen och satte mig på en parkbänk mitt i sommaridyllen och läste.
 
Ni fattar att det var sååååå mycket härligare än att sitta i ett klassrum va?
 
 
Min plan för dom här 5 pluggveckorna är att jag ska mest bara vara. Jobba minimalt, mysa maximalt med familjen, fluffa runt i sköna myskläder, inte boka upp mig på en massa saker, äta bra. träna och plugga och få högsta betyg.
 
När den här kursen är slut blir det lite semester men ändå massa jobb, så nu ska jag njuuuuta!
 
Det här ska bli min bästa sommar, happi happi!!
 
Familjemys på ballen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela