Pancake

Härliga Sommar!

Publicerad 2013-07-11 07:26:00 i Allmänt

Oj vilken härlig sommar! Vädret kan man verkligen inte klaga på! Redan efter en kvart så hade den här sommaren bjudit på mer sol än förra årets skitsommar.
 
Jag har typ semester, eller semester å semester, skolan är slut och jag jobbar lite nu och då, Det är hur som helst extremt skönt att få vara lite ledig och njuta av sol och värme tillsammans med mina hjärtan.
Den här sommaren har vi försökt att boka upp oss minimalt, vi har bokat in en vecka i malmö hos svägerskan och även en tripp över till Köpenhamn, men det är i stort sett det enda vi bokat upp. Det känns så skönt att bara kunna vara spontan och göra vad som faller en in. Jag tycker det blir jobbigt om man är uppbokad och hela tiden har saker att göra. Det är ingen semester.
 
Vi gör lite utflykter här i förorten och har det hur bra som helst! Det finns sååå mycket roliga lekparker med plaskdammar häromkring så det är galet. Så finns det kor, grisar, hästar, ankor, skog, fält, minigolf, caféer och massa annat roligt. Perfekt när man har små barn. Vi packar matsäck och tar med oss en filt sen är det bara att gå utanför dörren mer eller mindre. Härliga förort!
Ibland tar vi oss in till stan oxå, nu sist blev det Skansen med småkusinerna och svågern. Småkusinerna har varit här nu i 2 veckor och det är så härligt att ha dom i närheten! Barnen har jättekul och det busas och leks hela tiden.
Önskar att dom bode här jämt!
 
 
Kram och ha en härlig dag!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-07-12 08:53:29

Det är lugnt! Läser också en del via mobilen och orkar heller aldrig kommentera då =)
Tack för tipset. Ska kolla in LCHF lite mer. Jag har hört att det ska vara bra även för det psykiska måendet, att man blir lite piggare av det och det är ju alltid bra.
Ska testa med kam när jag plattar nästa gång =)

Visst har vi en underbar sommar och alldeles lagom. Det är inte så där skållhett så det knappt går att andas utan det är alldeles lagom =)

Kramkram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela