Pancake

Välkommen 2013!

Publicerad 2013-01-02 11:43:08 i Allmänt

Nytt år, wiiihoo!
 
 
Är fortfarande trött och sliten efter nyårsfirandet. Även om jag firade lugnt och sansat hemma hos familjen Aluc. Men ett glas vin till maten, lite Bailys till kaffet och bubbel vid 12 slaget och sen inte komma i säng förrän 3 tar verkligen på krafterna för en trött småbarnsmamma som jag.
 
Gårdagen var hemsk, barnen var trötta och kinkiga efter att ha varit uppe sent, så dom gick all in Hey baberiba, Darling jobbade så jag var hemma och hade fullt upp med att hålla mig vaken och ha koll på en vild 2 åring och en kinkig 3 månaders bebis.
Så idag verkligen njuter jag av att det bara är jag och Lilla I hemma. Vi myser och gosar, och jag hinner tvätta städa, fixa och hänga lite framför datorn. Har nån förhoppning om att jag även ska hinna vila lite. Självklart älskar jag att mysa med Lilla E och ha henne hemma, men det är oxå så jäkla skönt när hon är på Dagis och jag får ängna mig åt bebismys å hemmafix i lugn och ro :-)
 
Skönt nu att helgerna är över, så det blir lite ordning och reda igen.
Älskar rutiner, livet blir mycket lättare då verkligen. Nu under jul och nyår har det varit lite Hawaii med allt typ. Jag har ätit godis och onyttigheter dagligen mer eller mindre, mat och sovtider har det flexats med mest hela tiden. Det blir ju lätt så när det inte är nåt dagis och man åker runt och sover borta. Trevligt, men ingen ordning alls.
Så nu är det åter till ordningen här hemma med fasta mat och sovtider för Lilla E, sunt och hälsosamt levende för hela familjen.
 
God fortsättning på det nya året!
 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-01-02 12:15:44

Visst sliter det på en. Tur att det bara är jul och nyår en gång om året =)
Själv orkar jag aldrig vara uppe till tolvslaget på nyår. Var flera år sen det hände sist. Orkar inte plåga mig själv och kämpa emot tröttheten för att sedan se fyrverkerier i fem minuter och sen slänga mig i sängen direkt haha
Men sen är jag sjukt skotträdd också (är t.o.m. rädd för ballonger =) ) så det kan ju bidra till att jag lägger mig tidigt =)
Får man fråga vad dina barn heter? Blir så nyfiken när du bara skriver I och E.
jag har en förkärlek till namn. När någon får barn så är inte det första jag frågar om allt har gått bra utan det är "Vad ska han/hon heta?" haha fan vad elakt det låter men självklart bryr jag mig om hur det gått också =)
Kram

Svar: Barnen heter Emelie och Isabelle :-)Kram
pancake.webblogg.se

Postat av: Maria

Publicerad 2013-01-02 22:17:05

Fina namn på två små söta solstrålar =)
Kram

Postat av: Maria

Publicerad 2013-01-03 09:32:35

Sv. Jag har varit i Ullared en gång tidigare men det var för en herrans massa år sedan så nu tycker jag det är dags igen =)
Jo det är ju så att man kanske köper saker man egentligen inte behöver, bara för att köpa för köpandets skull. En risk man får ta, man vill ju inte bara komma där ifrån med en diskborste liksom haha
Kram

Postat av: Rosie

Publicerad 2013-01-03 20:43:00

Lillans sovtider har de varit lite hur som helst med eftersom mamma och pappa kom hit, och sen åkte vi hem øver nyår! Men nu somnade hon kl 20, skillnad mot igår 21.30 !!!

Mysigt att du skriver så mycket i min blogg!

Svar: Visst är det härligt när dom somnar tidigt, man behöver lite egentid på kvällen för att samla lite ny kraft och energi! Puss
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela