Pancake

Julpyssel LCHFstyle

Publicerad 2013-12-04 12:21:46 i Allmänt

Här hemma pysslas det för fullt inför jul. Just nu håller jag på att försöka få till den optimala pepparkaksmüslin:
 
 
Sjukt gott till Rysk Yoghurt med några droppar Sweetdrops i!
 
Förövrigt så ska jag nog engagera mig att fixa lite LCHF gott nu till jul, och till Stortjejens kalas på söndag. Kom på att det kanske vore bäst, så man är lite i form till jul :-) Har som plan att nå delmål 1 innan jul nämligen. Och visst, man dör ju inte av en lussebulle eller två, men jag tappar fokus och risken är ju att man hamnar lite av banan. Och det är ju dumt. Nu är det ju stortjejens kalas, 2:a advent, lucia, 3:e Advent, 4:e Advent och så jul. Och sen nyår. Kommer ju bli ohållbart om jag ska äta massa lussebullar och annat gott. Nä, ska hitta lite bra alternativ ist.
Har hittat massa gott hos Jill som jag tänkte prova.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: helena

Publicerad 2013-12-12 14:05:59

åh den pepparkaksmuslin är så himla god :) . har oxå bakat donat och fixat lite LCHFsubstitut inför adventer och glöggaftnar och jul/nyår annars faller jag dit med engång och mår verkligen riktigt dåligt. God jul !

Svar: Vi hade lite julfest igår här hemma, och då åt jag både det ena och andra faktiskt :-( Men så gott var det inte, julmusten smakade bara socker och ostbågarna var inte särskilt goda. Nä, LCHF is the shit! Heja oss :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela