Pancake

In med det nya...

Publicerad 2013-12-28 20:55:53 i Allmänt

Småttingarna somnade tidigt ikväll, helt utslagna efter dagens alla äventyr. Så skönt att bara få sitta här själv med en kopp the framför datorn. Äntligen. Det har ju varit full fart i en vecka nu, knappt nån egentid och fullt ös. Jag tycker det är kul, men behöver oxå få lite egentid och bara vara. Landa lite lixom. Sitta och blippa på datorn, planera, fixa och pyssla i min ensamhet...
 
Jag älskar att det är nytt år snart! Såhär i slutet av året brukar jag alltid rensa, fixa och avsluta massa saker. Idag har jag tex rensat på min FB, tagit bort folk som jag inte ens fattar varför jag haft på min vänlista från början? Gått ur massa onödiga grupper osv. Inget märkvärdigt direkt, men jag gillar ändå känslan av att få rensa. Jag vill ha en ny fräsch start. In med det nya och ut med det gamla!
Som det här med min nya iPhone, jag passade på att även byta nummer. Och det kändes så jäkla nice, var nästan lika glad för det som för telefonen (jag vet, jag är lite knäpp)
Så håller jag på att avveckla mitt företag och allt som har med det att göra, och det känns så rätt! Hej då naglar och Hej siffror!
 
Har ni något speciellt ni gör såhär i slutet av året?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela