Pancake

Ordning och reda tack

Publicerad 2013-08-04 06:43:00 i Allmänt

Sommar och ledighet i all ära, men jag längtar lite efter vardagen igen.
Rutiner, bra mat, ordning och reda.
Som det är nu så jobbar jag lite nu och då, äter extremt osunt (läs chips, kladdkaka och annat junk dagligen), dricker massa öl (det är ju så varmt, så en kvällsöl framför tv´n är inget ovanligt den här sommaren tydligen). Träning, vad är det?
Tänker inte ställa mig på vågen, men kan ju lätt konstatera att det här med att jag väger mindre än innan E föddes är ett minne blott.
Visst, har haft en underbar sommar, verkligen, jag är sjukt nöjd med semestern och all sommarmys, men lika mycket som jag älskar sommaren så älskar jag när det börjar dra ihop sig mot hösten. Eller sensommaren kanske är rätta ordet.
 
Nu ser jag fram mot att få börja i skolan (är på reserv men är extremt posetiv så jag är helt övertygad om att jag ska komma in). Kommer jag in så lägger jag ner Nagelverksamheten helt, då ska jag bara koncentrera mig på skolan och förhöppningsvis jobba lite extra på leksaksaffären.
 
Och när skolan börjar så ska jag unna mig att uppdatera min garderbob lite, och även köpa mig en ny väska. Hade täkt att köpa ny väska till mig själv i början på sommaren, för att fira mina bra betyg på komvuxkurserna, men det blev aldrig av. Och en ny plånbok tänkte jag unna mig.
Har inte hittat nån jag vill ha än, men typ nån sån här variant.
 
Så längtar jag till gymmet och till söndagsyogan. Jag är stel som en pinne. rund som en boll och mår inte alls bra av det här osunda livet som jag tydligen lever nu.
 
Nu ska jag dricka upp kaffet, ge lillfisen välling, väcka dom andra och packa in oss i bilen och åka till Täby. Där lämnar jag av övriga familjen och åker med Aluc till jobbet för att jobba och tjäna massa pengar. Sen ikväll blir det häng i Täby med kräftkalas och mys.
 
Ha en underbart trevlig Söndag! Puss
 

Kommentarer

Postat av: Izabell

Publicerad 2013-08-05 10:44:43

Hoppas du kommer in! :)

Ha en fin vecka goa du! <3

Kraam Izabell

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela