Pancake

Höstmys

Publicerad 2012-09-22 16:01:00 i Allmänt

Välkommen hösten! Gick ut på balkongen i morse och andades in den härliga hösten.
I love höst!
Skulle dock behöva ett par nya höstskor och regnkläder, för jag har verkligen inga. Men lixom ingen ide att köpa regnkläder nu när man är ett tjocko :-/ Får bli sen när bebisen kommit och man gått ner lite.
 
Dom här står överst på min önskelista just nu:
 
 
På tal om bebisen så håller jag på att förbereda mig för fullt här hemma, jag är som sagt besatt av att städa. Darling har varit ledig nu två dagar och vi har städat å städat. Köket och sovrummet skiner, och fönsterna är tvättade. Har även tvättat typ ALLT. Täcken, kuddar, höstkläder, gardiner U name it.
Har verkligen legat i.
Känns som att den kan få komma nu, jag skulle typ va redo. 13 dagar kvar... Med E gick jag ju över 2 veckor, och det känns verkligen som Anti Klimax om det skulle va samma nu. Då är det ju lixom en hel månad kvar! Det känns verkligen inte kul.
Jag vill ha bebis nu :-)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Rosie

Publicerad 2012-09-23 00:28:42

Haha du får vila dig lite nu nær allt ær klart =D !
Lillan kom 1 vecka førtidigt och jag hade gærna kunnat vara gravid 1 månad till, tænk så olika de ær =) Men hoppas før din skull att bebisen kommer "i tid" ! Åh så roligt!!

Kram

Svar: Det var inget problem att gå över tiden förra gången, men den här gången är jag mer ivrig, nu vet man ju vad man får lixom :-)
Pancake

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela