Pancake

Isabelle

Publicerad 2012-10-17 13:22:00 i Allmänt

I Torsdags morse så kom äntligen lilla Bebisen!
Det blev en liten tjej som ska heta Isabelle.
 
 
Vad ska man säga om förlossningen då... På ett sätt var den lättare än förra, för den gick snabbare, men på ett sätt så var den jobbigare än förra för den gjorde ondare. Men den här gången så tog det faktiskt bara nån dag innan jag "glömt bort" smärtan, och inte 3 veckor som sist. Och jag kände mig inte helt mörbultad i flera dagar som förra gången.
Från första värken kom tills det var klart så tog det 28 timmar.
 
Hade värsta bra Teamet här hemma, Svärmor var här och tog hand om E, Aluc var här och körde oss till BB. Så när jag låg hemma i soffan med värkar så satt Aluc och masserade ena benet, Darling andra foten, och Svärmor stod bakom och masserade mina axlar :-)
Helt fantastiskt stöd hade jag! Jag är så tacksam!
Men satan i gatan va ont det gjorde, lätt det värsta jag varit med om. Helt klart. Jag är glad att jag inte vill ha fler barn, för jag vill inte föda barn igen.
 
Vi myser på här hemma, tyvärr så blev E sjuk lägligt tills vi kom hem från BB, hon har varit hemma från Dagis med feber, så det har varit lite lätt Cirkus här hemma. Men trots att hon varit dålig så har hon varit helt fantastikst duktig med allt, och hon är jätte förtjust i lilla Bebisen.
 

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2012-10-19 16:17:58

Varmt grattis till fina Isbelle <3
Kramar Gunilla

Postat av: Gunilla

Publicerad 2012-10-19 16:20:04

Isabelle ska de vara och ingenting annat. Blev fel i stavningen ovanför. Förlåt. Igen då, Varmt Grattis till fina Isabelle. Kram kram å må gott

// Gunilla

Svar: Tack och kram!
Pancake

Postat av: Izabell

Publicerad 2012-10-25 07:25:52

Nämen åh sicken liten söt tjej!:) GRATTIS ! ♥ Fint namn också!!!:) Kraam

Svar: Tack :-)
Pancake

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela