Pancake

Åbäket

Publicerad 2012-10-24 11:51:00 i Allmänt

Tiden går fort när man har roligt. I morgon blir lilla Bebisen 2 veckor.
Och på fredag börjar Darling att jobba igen :-( Känns lite jobbigt faktiskt att jag kommer vara själv dom flesta kvällarna med barnen. Känns meckigt med middagslagning, bad, lek, mys, amning och nattning å allt på en gång. Fattar inte hur man ska få ihop det. Men det löser sig väl antar jag. Jag är ju inte direkt den första i världen som ska få ihop det, och det finns ju verkligen dom som har det tuffare.
Så det blir nog bra med det.
 
Annars går det ganska bra här hemma. Den här veckan har E varit på Dagis så rutinerna börjar komma tillbaka och det är lite mer ordning och reda med allt. När hon var hemma och sjuk förra  veckan blev det ju lite Hey Baberiba med det mesta.
Lilla Bebisen är ett snällt barn som sover bra och inte gör allt för mycket väsen av sig.
 
 
Ute och går med Dubbelvagnen. Eller Åbäket som jag kallar den.
Den är stor, otymplig, ful, skranglig och jobbig.
Men. Den kostade typ inte många hundralappar och den fyller sin funktion. Den kommer ju bara att användas när jag ska hämta på Dagis, och bara till typ våren kanske. Annars har vi dom andra vagnarna,
Vi har ju rätt dåligt med förvaringsutrymme hemma, och med tre vagnar i lägenheten är det värre än värst just nu. Men men. I-landsproblem. Skulle gärna ha en ny, smidig och snygg dubbelvagn, men har ingen lust att lägga ner en förmögenhet på det, så jag nöjer mig med Åbäket. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela