Pancake

Lucia

Publicerad 2012-12-14 09:24:00 i Allmänt

Ho ho ho, nu är det jul i vårt hus minsan!
Gårdagen blev jättemysig på alla sätt och vis, men även lite ledsam. Min pappa gick bort på Lucia för en herrans massa år sen. Jag brukar inte direkt deppa över det, det var så längesen, och det är ju som det är lixom. Men igår blev jag faktiskt lite ledsen. Tänkte på mina barn, att han aldrig fick träffa dom osv. När jag precis hade fått E så deppade jag över min mamma som oxå är en ängel. Då var det jättetungt, men nu med I har jag inte deppat över min mamma, det är som att jag gick igenom det då och sen var det klart. Nu går jag igenom lite samma samma sak fast med pappa.
 
Ja ja, ska inte älta mer mrd er om det.
 
Tog massa bilder igår på julmyset, men hinner inte riktigt lägga upp dom nu, för snart kommer en vän hit och jag ska fixa lite naglar på henne. Ska bli kul att få vara lite kreativ faktiskt. Saknar inte direkt jobbet, men att träffa en vän, snicksnacka massa och fika medans man pysslar med naglar tackar man ju inte nej till :-)
 
 
 Den här gick varm igår här hemma. Holy Night är den bästa och mäktigaste jullåten, och Darin.., ja vad ska man säga om Darin, han sjunger ju så sjukt bra!!
Jag blir helt mållös när jag ser det här klippet, han är helt fantastisk! Jag brukar tänka såhär; shit, tänk vad hans föräldrar måste vara stolta! Hade det varit min son som sjöng sådär på SVT´s luciafirande, då hade jag typ dött. Jag hade nog grinat ihjäl mig.
Alltså jag blir helt rörd bara när lilla E drar igång och sjunger Luciasånger. Och när barnen på hennes dagis igår sjöng höll jag på att börja grina för jag blev så rörd, Fatta då Darins föräldrar!
 
 
Nu ska jag pyssla naglar, puss å hej!

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2012-12-14 21:02:25

Åh Darin! Speechless! Älskar honom! :)

Om dina föräldrar och barnen... Kärlek till dig gumse! Puss

Svar: <3
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela