Pancake

Fika is the shit

Publicerad 2011-03-24 08:00:12 i Allmänt

För mig är vardagslyx nuför tiden att få dricka en god cappuccino. Om jag tar en promenad till Kista så är det den som är belöningen lixom. Dels har jag ju börjat dricka så enormt mycket kaffe (sömnbrist) och dels så är det en av dom få sakerna jag unnar mig nuförtiden (men bara typ en i veckan, det är ju inte direkt gratis att fika nuförtiden... 30 kr tex 3 dagar i veckan blir ju 360kr i månaden- 4320 på ett år!).  
Det här med att gå på salong och fixa naglarna, vaxa benen, görna ansiktsbehandlingar- dom tiderna är för tillfällert förbi. Tar ju ut en mammadag i veckan, och det kan jag säga, det blir man inte rik på.
Rik på kärlek men inte på pengar.

Såhär ser det ut när jag fikar nuförtiden:



Mysigaste fikasällskapet:



Alltså det här med barn... Inte helt otippat så är det ju det bästa som finns. Och jag kan ju inte säga att jag ångrar att jag inte skaffade barn tidigare, för det är ju först nu som det har varit rätt. Man kan inte ångra det som varit, för det är ju det som gjort att man är där man är idag.
Och det är ju inte så att jag och Darling har varit tillsammans i 15 år och bara lallat. Vi har varit tillsammans en typ 6 år, och jag är nöjd med att vi fick dom åren bara han och jag innan vi skaffade barn. Vårat förhållande var inte redo för barn förren typ nu.
Men vad jag skulle komma fram till är att även om jag inte ångrar nåt så skulle jag önskat att vi var 20. Då skulle vi kunna ha en massa barn och fluffa runt i familjebubblan i stället för att göra som man gjorde- festade nonstop åren mellan 20-30. Visst, det var jättekul, men knappast meningsfullt...

Jahanähä, nu ska jag vänta på att min man vaknar, då ska jag gå och simma, sen blir det träffa en vän och efter det familjemys. Darling är ledig nu 6 dagar, jiipiii! Det är massa saker som står på schemat, kommer att ha fullt upp. Ingen vila ingen ro.




Kommentarer

Postat av: Yoannah

Publicerad 2011-03-24 10:02:04

Ja jag har tänkt på det men tråkigt nog försvinner pengarna iväg på annat istället ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela