Pancake

Äntligen kan man duscha som folk!

Publicerad 2011-01-20 16:45:23 i Allmänt

Darling är ledig idag, hääärligt. Det betyder att jag har hunnit fixa både mina naglar och färgat bryn & fransar. I morgon blir det att färga håret :-) Me like.

Hantverkarkillarna var här i morse och fixade duschstången- äääääntligen, 2 år tog ju bara innan den kom upp. Så nu är det både snyggt och praktiskt.
Nu är det bara försäkringsgrejset kvar, vem som ska betala vad (sist hantverkaren var här råkade han ju borra hål i ett rör). Det lutar väl åt att vi tar det på vår hemförsäkring, och jag har pratat med dom och det är ok att vi tar hit en städfirma som städar badrummet oxå efter alla hantverkare som sprungit här och skitat ner. Städfirman kommer på tisdag, sen kan vi ställa tillbaka allt, och då är allt i sin ordning igen :-) Är very nöjd.

Det här med att ställa klockan för att amma, det gick väl bra, men jag var så jääääkla trött så jag råkade snooza typ en timme innan jag klev upp och gav nattmat. Jag är en dålig mamma haha. Men det gick bra iaf, och jag var ju lite orolig att hon skulle bli sur och grinig av att jag väckte henne, men så blev det inte. 
Jag la henne på skötbordet och pratade lite lugnt med henne, så vaknade hon och såg helt nyvaken och förvirrad ut, sen såg hon mig och sken upp som en sol! Hon log och var hur glad som helst!
Man smälter ju verkligen när hon ligger där i sin lite för stora rosa  pyjamas med blommor, som ser ut som en "Hip Hop style pyjamas" och ler och ser glad ut mitt i natten när man är så trött så man dör. 



Hip Hop Style

Man kan säga att jag går all in nu med amningen. Hon har varit lite kinkig med att amma, vet inte om det beror på att hon är lite förkyld eller för att hon börjat med napp, men jobbigt är det. Så jag kör nu med ett asdyrt ammnings the (111:- för 20 påsar!!!) och så har jag köpt bröstvärmare så att brösten inte ska bli kalla. Jag vill verkligen inte behöva sluta, så nu kör jag alla knep jag kan komma på. Det här ska gå bra har jag bestämt mig för!

Mycket bebisprat blir det i lilla bloggen, men så är det. Det är ju mitt nya liv lixom :-) 





 

Kommentarer

Postat av: Elva

Publicerad 2011-01-20 21:37:56

Hahaha! Skön bild!



Hoppas det ordnar sig med amningen.

Med Alpha gav jag upp efter två månader men med Saga går det verkligen hur bra som helst.

Hon sover i sin liggdel till vagnen som jag har precis bredvid min säng så att jag bara kan lyfta upp henne, amma och sedan läga tillbaka henne utan att behöva kliva ur sängen.

Flaskmatar man så MÅSTE man ju kliva upp och fixa med flaska mm. Jobbigt.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela