Pancake

Teamwork

Publicerad 2011-02-07 10:23:30 i Allmänt

Jag är galet kär i min man och älskar honom otroligt mycket. Och även om det skulle ta slut mellan oss i framtiden skulle jag ändå älska honom tills jag dör, för han har gett mig världens finaste dotter!

Har en del trassliga förhållanden i bekantskapskretsen, en del mindre trassliga och en del helt crazy. Man blir så ledsen för deras skull.

Mina tips på en lyckad relation är:

Vårda kärleken. Man måste lixom jobba på sin relation, man kan inte bara luta sig tillbaka och tro att allt kommer vara bra i oändlighet utan att man måste göra någonting.

Respektera varandra, behandla varandra med respekt. Att va elak otrevlig och kalla varandra för fula ord går ju helt bort.

Prata, prata, prata. Bättre att prata med sin partner när det är något man känner eller vill ventilera än att hålla det innom sig. Tycker man att det är svårt att prata kan man gå en promenad tillsammans, då kan det vara lättare. Eller skriv ett brev.

Ta hjälp om det krisar, gå på familjerådgivning.

Hjälps åt. Det är inte meningen att en ska göra allt.

Jag är ju ingen relationsexpert, men det där var mina råd iaf. Vad har ni för tricks för att hålla kärleken vid liv?

Det är ju ingen nyhet att det tär på relationen när man får barn, den har man ju hört ett par gånger. Så man får va extra uppmärksam och ta extra hand om varandra nu.
Man sover dåligt, är ständigt trött, man har så många känslor i kroppen som snurrar runt. För min del så har jag noll tålamod, kan bli arg och ledsen för absolut ingenting. Då brusar jag upp eller börjar gråta för minsta lilla. Men det känns skönt att Darling vet det, och att man kan prata om det. Jag ber om ursäkt om jag fräst åt han, och så pussas vi. Och samma sak gör han.

Vi hjälps åt här hemma. Har han jobbat hela dagen så försöker jag ha maten klar när han kommer hem, 9 gånger av 10 hinner jag med det. Det är ingen semester att vara hemma med en liten bebis, men om han är den som jobbar och försörjer familjen tycker jag att det minsta jag kan göra iaf är att ha maten klar när han kommer hem :-) Är han ledig så tar han lilla Barnet så jag får sovmorgon, ha egentid och pyssla med mitt, och så städar han, lagar mat och fixar här hemma. 

Teamwork helt enkelt.  


Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2011-02-07 13:12:15

it takes to tango!!



Kram å må gott



// G

Postat av: Gunilla

Publicerad 2011-02-07 13:13:59

Hej!



STAVFEL IGEN!! De ska stå:



It takes TWO to tango!!



Kram igen då



// G

Postat av: Panki

Publicerad 2011-02-07 13:37:38

Ja du har rätt Gunilla, dubbelkram tillbax! :-)

Postat av: Panki

Publicerad 2011-02-07 13:37:58

Lilla skruttan heter btw Gunilla i andranamn :-)

Postat av: Gunilla

Publicerad 2011-02-07 17:52:50

Hej igen!



Åh vilket fint namn...hahaha.... Jag blev kallad för Nilla,,,, kanske ska börja med det istället för Gunilla.

Jag tycker att de är en fröjd att läsa din blogg. Å när du beskriver eran kärlek.... Så fin! Man ger och man tar, men man behöver vara två. Om man bara ger och ger... då blir de ju inte så roligt. Man tappar all ork.

Kram till er och må så gott. Forts med spänning att läsa de du skriver om din/er vardag.

Kraaaaaaam

// G

Postat av: Linda

Publicerad 2011-02-07 22:01:24

Du e klok du...!!

Ta hand om dig och dina fina <3

Kram

Postat av: Rosie

Publicerad 2011-02-08 13:22:48

Samma hær!

Man måste prata (det viktigaste tycker jag),

førstå att man ær olika och inte vilja ændra på den andra personen,

respektera varandra,

och ibland, bara ibland behøver man skrika på varandra før att inse att man inte kan vara utan den andra =) Iaf før mig haha!



En sak som vi gjorde i børjan var att vi gømde oss nær den andra kom hem! =D Mycket skratt dær haha! Lite svårt nu før Rexi står dær vi gømmer oss och lillan låter hahaha!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela