Pancake

Gått in i väggen fram och tillbaka

Publicerad 2011-02-02 18:36:48 i Livet

Snacka om att gått in i väggen den här veckan :-)
Herre gud. Darling har jobbat 13-22 sen i Lördags, och det är inte så kul faktiskt. Då e man själv med lilla barnet hela tiden mer eller mindre, och det tar på krafterna minst sagt...
Nu när jag har varit tvungen och väcka lilla barnet efter 4 timmar för att mata blir det ännu mindre sömn, och så har jag hyrt en pumpmaskin så jag pumpar oxå villket bara det tar 20 minuter. Så sömnen är väl sisådär kan man säga.
Har varit extremt trött och kinkig hela veckan, haft ont i hela kroppen oxå, och det blir ju 100 gånger värre när man inte får sova.
Och när man är trött och kinkig så orkar man inte heller vara nyttig och hurtig, så häromkvällen låg jag i soffan och tryckte i mig typ en chokladkaka och ett halvt rör Pringles bara för att lixom. Sen däckade jag av ren utmattning :-)

Som tur är så har jag härliga vänner som kommer hit och hjälper till, tack Aluc och Lo :-) Och tack alla ni andra som bryr er, Fru H för pepp och tips, och C som jag inte hört nåt från på flera år ringde för att ge feedback, wow lixom :-) Man har verkligen fina människor omkring sig! Tack!

Idag har Darling iaf varit ledig, och gud så skönt det har varit!!! Skönt att få avlastning med lilla barnet, sen har vi fått massa gjort här hemma, storstädat tvättat och fixat. Jag har varit ute på barnvagnspromenad i solen, och det bästa av allt, jag har tagit ett bad!!!
Har alltså inte badat sen den 6:e december, fatta hur längesen det är!!! Bada är ju lixom mitt bästa!
Idag badade jag först med lilla barnet, det var mysigt, sen tog jag ett lååångt och varmt bad själv med levande ljus och mys. Hade tänkt köpa en tidning att läsa i badet (mitt bästa) men det glömde jag såklart bort, så det blev en oläst föräldrartidning, kanske inte direkt det jag var sugen på att läsa just då, men men. skönt var det iaf!

Nu sitter jag här, mätt och belåten efter maten med en stor kopp kaffe, Darling har åkt till sin bror, lilla barnet sover och jag är nypumpad och nöjd med livet.

Livet är härligt, nu när man är på banan igen :-)



Trollet
visade ju en bild i sin blogg där hon brukar powerwalka, så jag slänger in en bild från dagens barnvagnspromenad. Vi bor så jäkla mysigt, man går 5 min och så vips är man på landet lixom :-)


Kommentarer

Postat av: Trollet

Publicerad 2011-02-03 10:10:16

Ja, din motionsrunda ser inte heller sa tokig ut :) (forutom snon da, men jag forestaller mig hur det ser ut pa sommaren...)

Men 'lilla barnet', ar det sa hon heter nu? ;)

puss

Postat av: Panki

Publicerad 2011-02-03 13:36:49

Lilla barnet, skruttan, snuttan, fisboll- kärt barn har många namn :-)

Postat av: Linda

Publicerad 2011-02-03 22:02:06

Åhh vad nice!!! Skönt med tid tillsammans då man kan passa på och ta hand om sig själv!

BRA jobbat med amningen och pumpandet :D

Om ett par månader är ni inne i ett helt annat skede med lilla E och då kommer den här tiden att ha ett rosa skimmer över sig ändå ♥

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela