Pancake

Kärleksmys

Publicerad 2011-02-15 09:22:35 i Hemma hos mig

Igår var det kärleksmys här ute i föroretn. Klart man måste fira Alla hjärtans dag!

När Darling kom hem fick han gå på skattjakt. Jag hade gömt en massa hjärtan i lägenheten med ledtrådar som tillslut ledde till Lilla barnets säng och där låg det ett paket.
Jag tycker inte att man måste hålla på och köpa saker och så bara för att det är alla hjärtans dag, jag tycker mer att det är trevligt att bli bjuden/bjuda på en trevlig middag, få/ge en liten blomma eller ett kärleksbrev. Men i år fick Darling iaf ett paket, dels för att jag tyckte jag gav han så fjösiga julklappar, och sen så var tröjan han fick på Rea. Jag hade inte gett den om det var ordinarie pris. Han fick en Liverpooltröja som han blev jätteglad över. 
Så hade jag fixat ihop en god middag som stod på bordet när han kom hem. 
Han var romantisk och kom hem med blommor och trisslotter (som det tyvärr inte var någon vinst på).



Firade ni Alla hjärtans Dag? 
Jag tycker som sagt att det är lite trevligt, piggar upp i vardagen lixom. Snart har vi bröllopsdag oxå, det ser jag fram mot! (har nämt för Darling att jag kommer bli mycket besviken om jag inte blir uppvaktad då hahaha)

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2011-02-15 17:16:55

Hej!



De är så roligt att läsa din blogg!! Klart man ska fira Alla Hjärtans dag. Skicka några extra många kramar till människor man känner och tycker om.

Jag skickade lite hälsningar till olika människor som står mig nära, eller som iaf betyder något i mitt liv, fick några tillbaka, andra bemödade sig inte ens att svara tillbaka!! Men vad säger man,, what goes around, comes around!!Eller vad de nu heter på engelska!

Hur som, skickar en försenad Alla Hjärtanskram till er. Må så gott



// G

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela