Pancake

Fredagskul

Publicerad 2010-09-18 16:10:43 i Allmänt

I förrgår så pep min mobil till och påminnde om att jag skulle till Tandläkaren dagen efter. Det hade jag verkligen förträngt!! Som tur var så hade jag ingen kund just då.
I går morse så var jag verkligen inte alls sugen på att gå, jag skulle Rotfylla, utan knark dessutom! Visst, klart jag skulle få vanlig bedövning, men det kändes ju inte så kul.
Funderade en kort sekund på att bara skita i att gå dit, och snällt bara betala 700 kr för utebliven tid. Men tog mig sen i kragen och gick dit.
Och det gick verkligen jättebra! Min tandläkare och tandsköterska är så snälla, jag känner mig trygg och säker med dom. Så no more panikattacker eller tårar, känns verkligen som att jag kan gå till Tandläkaren som vanliga människor igen :-) Happy happy :-)

Efter jobbet blev det Grönan där Europe spelade. Är inte direkt värsta Europe fanet. Men vill minnas att jag såg dom på Hovet för ett par år sedan och blev glatt överaskad av att det var en asbra konsert. Nu blev jag lika överaskad igen av att dom var så bra!
Första låten vi hörde var Superstitious, och jag fick värsta nostalgitrippen!
 
Minns när jag A och Princess hängde hemma hos Princess i H-Lund och kollade på Mtv (hon var nog den enda av oss som hade kabelTV på den tiden).
Just när den här låten kom minns jag att Princess tyckte Joey va såååå snygg! A och jag fattade nada, vi va ju mer inne på Bros pojkarna som vi var kära i.

Så det blev en trevlig kväll på Grönan i går med massa bra musik och härliga minnen.

Kommentarer

Postat av: Leia

Publicerad 2010-09-20 17:48:11

Killar SKA ha langt har, sa ar det bara ;)

Postat av: fiafidolin

Publicerad 2010-09-22 04:50:05

Ahhh, jag var ocksa jattekar i Joey i den videon! Jag och min kompis satt och dregglade hur mycket som helst over den :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela